Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odasından gelen heyette yer alan 13 firma temsilcisi, İzmir'de 200'e yakın iş insanıyla ikili görüşme gerçekleştirdi.

        İZTO'dan yapılan açıklamaya göre Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 13 firmanın katılımıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

        İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, yaptığı değerlendirmede Tataristan ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin yükselen bir grafiğe sahip olduğunu, her iki tarafın da bu ilişkileri geliştirme ve çeşitlendirme konusunda kararlı olduğunu bildirdi.

        Özgener, "İşbirliğimiz sadece ticaretle sınırlı değil enerji, ulaştırma, inşaat ve otomotiv başta olmak üzere birçok alanda sayıları artan Türk yatırımları ile her geçen gün daha da derinleşiyor." ifadelerini kullandı.

        Toplantıda 200'e yakın Türk firmasının farklı sektörlerden 13 Tatar firma ile görüşme yaptığı ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler