Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, "Gerekirse borç pankartını asacağım" açıklaması yapan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya sözünü yerine getirmesi çağrısında bulundu.

        Başdaş yaptığı yazılı açıklamada Mutlu'nun belediye meclis toplantısında belediye borçlarına dikkati çektiğini aktardı.

        Mutlu'nun mecliste "Gerekirse borç pankartını asacağım" dediğini belirten Başdaş, "Bu sözünü yerine getirmesini bekliyoruz. Şeffaf olduğunu dile getiriyorlarsa bu uygulama yerinde olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

        Başdaş, belediye basın biriminden servis edilen haberlerde yanlı ve yanıltıcı bilgilendirme yapıldığını savunarak, şunları kaydetti:

        "İşçilerin hak ettikleri maaşlarının ödenmesi konusunda işçiden yanayız. Emekçilerimizin hak ettikleri maaşlarını zamanında ve kayıpsız almaları için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ancak, belediye meclisi sürerken gelen bankacılara, krediye doğrusu anlam veremedik. Bu konu hakkında açık olunmalı."

        Başdaş, ilçede yapılan sosyal yardımlar ve desteklerin önemli olduğunu, fakat kentsel dönüşümün öncelikli olması gerektiğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler