Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kadir İnanır'ın sağlıyla ilgili yeni açıklama - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Pazar günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

        TEDBİR AMAÇLI OLARAK UYUTULMUŞTU

        İnme geçiren Kadir İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti. Tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınan İnanır; entübe edilerek tedbir amaçlı olarak 48 saat boyunca uyutulmuştu.

        ENTÜBE DURUMU DEVAM EDİYOR

        REKLAM

        Doktorları, müdahale etmeden doğal uyanmanın gerçekleşmesine karar vermişti. Kadir İnanır'ın son sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklama şöyle; "24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra, uyutularak yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı. Sayın İnanır, bugün, saat 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

         Sağlığı hakkında son gelişme
        Sağlığı hakkında son gelişme Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ