Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ressam Melek Aslıhan Uğurlu'nun hazırladığı "Cumhuriyet'in 100. yılında Resimlerle Pınarbaşı Sergisi"nin açılışına katıldı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi fuaye alanındaki serginin açılışında konuşan Başkan Büyükkılıç, kültür ve sanat alanında her zaman sanatçının ve sanatseverlerin yanında yer aldıklarını belirtti.

        Pınarbaşı'nın tarihi dokusunu ön plana çıkaran çalışmalara imza atan Uğurlu'ya teşekkür eden Büyükkılıç, "Burası halka açık. Kendi sergi salonları gibi her zaman ürünlerini sergilemek isteyen sanatsever kardeşlerimize mesaj vermiş oluyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediyemizin girişini canlandırdı, şenlendirdi, bizim görselimize sundu." ifadelerini kullandı.

        Konuşmanın ardından açılışı yapılan sergide, Pınarbaşı'nın tarihi ve turistik dokularının resmedildiği 23 eser yer alıyor.

        Açılışa, Mondihome Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş ve sanatseverler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler