Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kırgın Çiçekler 109. yeni bölüm fragmanı! Yavuz Kader'e saldırıyor - Kırgın Çiçekler son bölüm özeti

        Kırgın Çiçekler, 108. son bölümün ardından 109. yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker gibi isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisi 108. yeni bölümü ile ekranlarda oldu. Bu akşam yayınlanan son bölümde Yavuz, Serkan'a babası olduğunu söyledi. Peki bundan sonra ne olacak? İşte, Kırgın Çiçekler son bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 109. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Kırgın Çiçekler 108. son bölüm sonrası 109. yeni bölüm fragmanıyayınlandı. Yavuz, Kader'e saldırıyor ve arbede sırasında Yavuz balkondan düşüyor.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 108. SON BÖLÜM

        Yavuz, Kader'i izlerken, Sedef'e yakalanır. Feride, Toprak'ın onu aldattığını düşünerek, takip etmeye başlar. Neriman kira için kızları sıkıştırınca para kazanma telaşına düşerler. Eylül takıdan kazandığı parayı çaldırır. Ali kızlara kendini savunma dersleri verir. Kader bütün servetini kaybeder. Nazan, Yavuz'un geçmişiyle ilgili şok edici şeyler öğrenince araları iyice gerilir. Yavuz son çare olarak Serkan'a babası olduğunu söylemeye karar verir.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 108. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        KIRGIN ÇİÇEKLER 107. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Kader'in şirketinin kasasının boşaldığını duyan Meral, Ejder ve Macide'yle yüzleşir. Her şeyi Kader'e anlatacağını söyleyince Macide, Meral'e para teklif eder. Songül doktor kontrolünde bebeğin cinsiyetini öğrenmek ister. Sürpriz kalmasını isteyen Güney, duymamak için her yolu dener.

        Feride ve Toprak, Büşra'nın sınıf arkadaşına yardım etmek isterken, başları belaya girer. Nazan'ın evine yerleşen Yavuz, herkesin güvenini kazanırken, karanlık yüzünü saklamaktadır. Macide ortadan yok olunca, Kader'in bütün servetini çaldığı ortaya çıkar.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ