Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Belediyesince düzenlenen "Bilimsel Geceleme Etkinliği"nde öğrenciler gökyüzünü inceledi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kırıkkale Bilim Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve öğrenciler teleskopla gökyüzünü izledi.

        Gökyüzünü, gezegenleri ve ayı gözlemleme imkanı bulan öğrencilere, eğitmenler tarafından bilgi verildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bilim Merkezi'nin bu tür etkinliklere ev sahipliğine devam edeceğini belirtti.

        Bilim Merkezi'ni herkesin ziyaret edebileceğini aktaran Saygılı, "Merkezin galerilerini, bilimsel düzeneklerini ziyaret edebilirler, atölye çalışmalarına katılabilirler. Dünya ve Müslüman bilim adamlarını yakından tanıma imkanına sahip olabilir. Bugün de çocuklarımızla bilimin sırlarla dolu yönü olan gökyüzünü teleskoplarla izledik." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler