Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karakeçiliİlçe Devlet Hastanesi koordinesinde vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla "Sağlıklı Yaşa, Dinç Kal Projesi" hayata geçirildi.

        Karakeçili Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Kaymakam Ali Can Uludağ, ilçede toplum yararına başlatılan her projede oldu gibi "Sağlıklı Yaşa, Dinç Kal Projesi"ne de destek verdiklerini, üreten, bilinçli ve sağlıklı toplum oluşmasını amaçladıklarını söyledi.

        İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Feridun Karagöz de koruyucu hekimlik anlayışıyla ilçede yaşayanlara sağlık okuryazarlığı bilinci edindirmeyi ve farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.

        Projeyle sağlıklı beslenme ve doğal tohumlardan doğal sebze ve meyve üretimini, sık görülen bazı hastalıkları tanımayı, egzersiz ve hareket alışkanlığı edindirmeyi, halka koruyucu sağlık tedbirlerini öğretmeyi, benimsetmeyi amaçlandıklarını aktaran Karagöz, projenin gerçekleştirilmesi durumunda bilinçli, sağlıklı, doğal ve dengeli beslenen sosyal toplum hedeflendiğini dile getirdi.

        Kurumu temsilcilerinin de katıldığı toplantının ardından Kur'an kursundaki kadınlara projenin amacı anlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler