Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kır-Köy Kampüsü'nü tamamladıklarını bildirdi.

        Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Kır-Köy Kampüsü Kırşehir'de Dezavantajlı Gruplara Umut Doğuyor Projesi" kapsamında hayata geçirdikleri kampüs ve piknik alanını tamamladıklarını ifade etti.

        Boztepe yolu üzerindeki kampüsün açılışını bahar aylarında Kırşehir halkıyla yapacaklarını belirten Ekicioğlu, alanda incelemelerde bulunarak son durumunu yerinde gördüklerini aktardı.

        Yaklaşık 70 bin metrekarelik alanda hem dezavantajlı grupların eğitim alarak üretim yapacağını hem de halkın piknik ve mesire alanına kavuşacağını vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

        "Kırşehir halkının kullanımına sunacağımız Kır-Köy Kampüsü'nde havalar ısındığı zaman vatandaşlarımız piknik alanlarını kullanabilecekler. Şimdi de gelmek isteyen olursa halka açık ve şu anda proje hayata geçmiş durumda. Bunun için projede bütün emeği geçmiş arkadaşlarımıza ve beden işçisi olarak çalışan, projede emek veren emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Projenin hayatiyet kazanmasında Ahiler Kalkınma Ajansından da destek gördük, onlara da teşekkür ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler