Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEM Otoyolu'nun İzmit geçişinde, refüje çıkıp bariyerleri yıkan TIR'ın sürücüsü ile yanındaki yolcu yaralandı. Otoyolda 2 istikamette trafik yoğunluğu oluştu.

        Kaza, sabah saatlerinde, TEM Otoyolu İzmit geçişi Alikahya mevkisinde meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde olan E.B. idaresindeki 78 AAY 920 plakalı TIR, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle refüje çıkıp bariyerleri yıktı. Çevredeki sürücülerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü E.B. ve TIR'daki yolcu O.P., ilk müdahalelerinin olay yerinde yapılmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle İstanbul ve Ankara istikametlerinde de trafik yoğunluğu oluştu. Trafik kontrollü şekilde verilirken, TIR'ı kaldırma çalışmaları devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler