Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa AİLE KATLİAMI! Yeni detaylar... Babası, annesi ve kardeşini öldürdü! - Son dakika haberleri

        Bursa'da, babası Seyithan Yayaşit (64) ile tartışan Abdulsamet Yayaşit (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Zozan Yayaşit (69) ve kardeşi Mücahit Yayaşit'i (25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Yayaşit, saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdü.

        Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi 2. Vakıf Sokak'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde 7 yaşındaki oğlu M.Y. ile ailesinin evine gelen Abdulsamet Yayaşit ile babası Seyithan Yayaşit arasında tartışma çıktı.

        TARTIŞMAYLA BAŞLADI

        REKLAM

        Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, araya giren annesi Zozan Yayaşit ve kardeşi Mücahit Yayaşit, Abdulsamet Yayaşit'i odadan çıkararak kavgayı önlemek istedi. Bu sırada Abdulsamet Yayaşit'i, yatak odasından aldığı pompalı tüfekle salonda bulunan aile fertlerinin üzerine ateş açarak, önce babası Seyithan Yayaşit'i ardından da annesi Zozan Yayaşit ile kardeşi Mücahit Yayaşit'i vurdu. Açılan ateşte, kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan anne Zozan Yayaşit ile baba Seyithan Yayaşit olay yerinde hayatını kaybetti.

        YARALI KURTULAN KARDEŞİNİN BOĞAZINI KESTİ

        İlk saldırıdan yaralı kurtulan Mücahit Yayaşit evden kaçmaya çalıştı. Bu sırada, mutfaktan ekmek bıçağı alan Abdulsamet Yayaşit, 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde kardeşinin boğazını keserek öldürdü.

        Silah sesleri ve Mücahit Yayaşit'in yardım çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, 7 yaşındaki oğlu ile evde bekleyen Abdulsamet Yayaşit'i gözaltına aldı.

        OĞLU KORUMA ALTINDA

        Öte yandan, Abdulsamet Yayaşit, polis merkezine götürülürken 7 yaşındaki oğlu M.Y. koruma altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        "BABAM ÖZEL HAYATIMA ÇOK KARIŞIYORDU"

        Bursa'da babası Seyithan Yayaşit ile annesi Zozan Yayaşit'i pompalı tüfekle vurarak öldüren, olay yerinden yaralı halde kaçmaya çalışan kardeşi Mücahit Yayaşit'i de boğazını bıçakla keserek öldüren Abdulsamet Yayaşit'in, 2 ay önce hapisten çıktığı ortaya çıktı.

        Daha önce bir pastanede garsonluk yaptığı belirtilen Yayaşit'in hapisten çıktığından beri işsiz olduğu ve sık sık ailesiyle tartıştığı öğrenildi.

        F.Y. (8) ve M.Y. (7) isimli 2 erkek çocuk babası Yayaşit'in 6 ay önce eşinden boşandığı ve ailesini öldürdüğü sırada yanında bulunan küçük oğlu M.Y.'nin de polis ekiplerince koruma altına alındığı belirtildi.

        Gözaltına alınan Abdulsamet Yayaşit'in emniyetteki ilk ifadesinde; babasıyla sık sık tartıştığını öne sürerek "Babam özel hayatıma çok karışıyordu" dediği öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ