Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Kristal Elma'yı kalple kazandı - İş-Yaşam Haberleri

        Kristal Elma Festivali’nin ilk gecesinde yapılan ödül töreninde, Kristal Elmalar 29’uncu kez sahiplerine dağıtıldı. “Bölge Yarışması”, “Promosyon, Aktivasyon&Doğrudan Pazarlama”, “Basın”, “Açıkhava”, “Radyo” ve “Medya” kategorilerinde 2 bin 500 başvuru arasından seçilen çalışmaların ödülleri törenle sahiplerine verildi.

        Gazete Habertürk'ün haberine göre bölge yarışmasında büyük ödülü Espark adına yaptığı “Geleceğe Atan Kalp” çalışmasıyla SVStudios, Basın büyük ödülünü Borusan Otomotiv Land Rover adına yaptığı “Don’t Drink and Drive – Ayahuska Tea/Peyote/ Carambola” çalışmasıyla TBWAIstanbul ve Medya büyük ödülünü Unilever Elidor adına yaptığı #istedigimizgibi çalışmasıyla Manajans J. Walter Thompson aldı.

        GOOGLE EARTH’TEN AİLESİNİ BULDU

        Festivalin ikinci gününde ise Google Earth yardımıyla yıllar sonra ailesini bulan ve Lion filmine hikâyesiyle ilham olan Saroo Brierley katılımcılarla buluştu. Kristal Elma’nın dikkat çekici oturumlarından “İletişimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” oturumunda da toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı iletişim uygulamaları konuşuldu.

        MODA ENDÜSTRİSİNE SERT ELEŞTİRİ

        Festivalin ilk gününde mülteciler için çadıra dönüşen ceketin tasarımcısı Angela Luna’nın moda endüstrisini eleştiren konuşması dikkat çekti. Luna, sığınmacı ve evsizler için yapılan büyük miktardaki giysi bağışının ihtiyacı karşılamaktan uzak olduğunu kaydetti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ