Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Kucka, takımla birlikte çalışmalara başladı - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

        Çalışmaya mide spazmı geçirdiği belirtilen Sosa ile birlikte Mustafa Akbaş takımdan ayrı olarak farklı bir sahada koşu yaptı. Slovakya Milli Takım kampından dönen Durica, Bero ve Hubocan'da bugün yapılan çalışmada yer aldı. Bordo-mavililer, koşunun ve top kapma çalışmasının ardından çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

        KUCKA GERİ DÖNDÜ

        Slovakya ile İskoçya arasında oynanan milli maçta sakatlanan, Süper Lig'de ise son 4 maçtır forma giyemeyen Kucka'nın takımla birlikte çalışmalara katılması Rıza Çalımbay'ı zorlu Osmanlıspor maçı rahatlattı. Okay'ın cezalı olması nedeniyle bu bölgede sıkıntı yaşayan deneyimli teknik adam, cumartesi günü yapılacak olan son çalışmanın ardından Slovak futbolcuya forma verip, vermeyeceğine karar verecek.

        Takımla birlikte çift kale maçta yer alan tecrübeli oyuncunun oynama isteği bulunduğu ancak maç eksikliği nediniyme sıkıntı yaşayabileceği belirtiliyor. Öte yandan bordo-mavililer, 19 Kasım Pazar günü oynanacak olan Osmanlıspor maçına kadar yapacağı antrenmanları basına kapalı olarak gerçekleştireceğini duyurdu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ