Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Tartışılan pozisyon için Erman Hoca ne dedi? - Futbol Haberleri

        Maçın son dakikasındaki pozisyon sonrası Galatasaraylılar hakeme sert tepki gösterdi. Sabri "Bariz penaltı" derken pozisyondaki Önder "Elime çarptı" dedi. Erman toroğlu'nun yanıtı ise net oldu. İşte tartışılan pozisyona Erman hoca yorumu

        ERMAN TOROĞLU: Önder kafası ile vurmak niyetinde, ancak koluyla da oynuyor… Müdahalen var.. Sen çarpması için çanak tutuyorsun. Penaltı. Selçuk dereli her zaman ki gibi yumuşak iniş yaptı. Türkiye’nin iyi hakemi yok ki… Hocam, kafasına atılan patlayıcıdan sonra Mondragon oynayamıyorum dedi. Takım soyunma odasına gitti. Galatasaray olarak “can güvenliğim yok” dedim. Hangi güç çıkartır beni sahaya… Futbol Federasyonu sahaya çıkmadığı için 3 maç ceza verdi.. Galatasaray’da topladı kasetleri UEFA’ya gitti. Ne olur sonucu… Takımlar bilmiyor ki… Ah böyle takımlar bana düşecek. DERELİ: YORUMUMU SAHA İÇİNDE YAPTIM Maçın hakemi Selçuk Dereli ise zaman zaman oyun içinde tansiyonun yükseldiğini, ancak daha sonra yatıştığını belirterek, ''Akıcı bir karşılaşma oldu'' dedi.

        Lugano'ya sarı kart gösterdiği pozisyon için, ''Hareketlerini tahrik edici olarak değerlendirdim'' ifadesini kullanan Dereli, Galatasaraylı futbolcuların penaltı itirazında bulunduğu pozisyon için de, ''Yorumumu saha içinde yaptım, zaten pozisyona yakındım'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ