Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Christine Grimmie hayatını kaybetti

        Korkunç olay dün gece Orlando'nun en eski tiyatro ve konser salonlarından biri olan The Plaza Live'da meydana geldi. Grimmie'nin sahne aldığı konser saat 23:00 civarında sona erdi. 22 yaşındaki Grimmie, Before You Exit adlı grubuyla verdiği konserin ardından, hayranlarına imza dağıtmaya başladı. İşte tam o sırada seyircilerin arasında bulunan bir adam ayağa kalkıp Christina Grimmie'ye ateş açtı.

        Başından yaralanan Grimmie yere yığılırken, erkek kardeşi de saldırganı yakalamaya çalıştı. Ancak saldırgan bu arada kendini de vurdu. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Grimmie yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Christina Grimmie, 2014'te katıldığı The Voice yarışmasını üçüncü olarak tamamlamıştı.

        Ülkemizde Mutlu Kaya da Grimmie ile benzer bir kaderi paylaştı. Geçen yıl, 19 yaşındaki Kaya, yaşadığı Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından vurularak ağır yaralandı. Uzun süre tedavi gören ve yaşam ile ölüm arasında gidip gelen genç kız sonunda verdiği mücadeleyi kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ