Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Whitney Houston’ın kardeş, Gary Habertürk'e içini döktü

        DAPHNE BARAK

        GAZETE HABERTURK- HT PAZAR

        Hepsinin hayatlarının merkezinde hep bu sonu trajik popstar vardı. Whitney Houston’ın kocası Pat onun problemli kariyerini yola sokmaya çalışırken kardeşi Gary de ona sahnede eşlik ediyordu. Onun yanındaki odada kalıyor, onunla seyahat ediyorlardı. Los Angeles’ta, Whitney’in otel odasında ölü bulunduğu o korkunç günlerde de onunla beraberdiler. Los Angeles Adli Tıp Kurumu’nun raporunun yayınlandığı o sabah, Gary ve ailesi için her şey gün yüzüne çıktı. Rapora göre, Whitney otel odasının çeşitli yerlerinde kokain kullanmıştı. Ve kokain ünlü şarkıcının kalbini etkilediği için artık aramızda değildi.

        ÖLMEDEN 2 AY ÖNCE

        Olayın hemen ardından Whitney’in kardeşi Gary ile konuştum. Yıkılmıştı. “Hâlâ bu olayı sindirmeye çalışıyoruz. Çok zor” diyerek başladı konuşmaya. Anlamadığım şey, sürekli Whitney ile beraber olmalarına rağmen nasıl oluyordu da kötü gidişatın farkına varamıyor, onun tekrar uyuşturucuya döndüğünü göremiyorlardı? Gary “Ben de bağımlıydım. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Kullandığını gizlemek için yalan söylüyorsun, nasıl saklaman gerektiğini öğreniyorsun” diye yanıtladı. Aralık ayında yani Whitney ölmeden 2 ay önce, Beverly Hilton’da kalan bir arkadaşım anlattı: “Aniden bir araç otelin önünde duruyor. İçinden inen incenik bir kadın, kelimenin tam anlamıyla düşüyor. Boş gözlerle etrafa bakan genç bir kız, onun peşi sıra araçtan çıkıyor. Sonra, iki yapılı bodygard dışarı fırlıyor, kadını yerden kaldırıyor ve onunla beraber yürüyorlar. Bu kadın Whitney Houston!” Kardeşinin uzun zamandır böyle bir problemi olduğunu anlatmak için hikâyeyi Gary ile paylaştım. “Bu tür hikâyeler gün yüzüne çıkıyor ama kardeşim her zaman onun yanında olduğumu bilirdi. Ne zaman konuşmak isterse ben oradaydım. Onu nasıl engelleyeceğimi çok düşündüm. Bu durum asla başınıza geleceğine ihtimal vermediğiniz bir şey.”

        ‘Whitney kurtulmak için yıllarca çabalamıştı’

        Whitney’in tek kızı Bobbi Kristina nasıl?

        Bobbi akıllı bir kız. Annesini yeni kaybetti. Whitney ve Bobbi çok yakındılar. Arkadaş gibiydiler. Endişeleniyorum. Fakat büyüyor. Pat ve benim onun yanında olduğumuzu biliyor.

        Rapor onu şaşırttı mı?

        Evet, çok şaşırdı. Bilmiyordu. Whitney kurtulmuştu çünkü. Ve kurtulmak için yıllarca çabalamıştı.

        Ya sen nasıl karşıladın?

        Onu bir koğuşa koyamazdım. Okudum ve ağlamaya başladım. Şimdi, çok büyük bir üzüntü içindeyim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ