Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel konuştu: 'Ben ilkokula giderken o Canan'la...'

        Eşi Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan Kanaltürk'teki "2.Sayfa" programına konuk oldu. Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör'le buluşmasını anlattı. Hamdi Alkan'ın geçen yıl evlendiği Selen Görgüzel Alkan ile 20 yıllık eski eşi Canan Hoşgör geçen ay bir doğum günü partisinde bir araya geldi.

        Alkan'ın küçük kızı Ayşe'nin doğum gününde yan yana poz vererek "Biz medeni insanlarız" dediler. Selen Görgüzel Kanaltürk'teki "2. Sayfa" programında o gün yaşananların perde arkasını anlattı:

        "Hamdi ile Canan'ın evliliğinin bitmesine sebep ben olsaydım bu buluşma çok zor olurdu. Onlar ben tanıştıktan çok önce boşanmışlardı. Hamdi'nin kızları Ayşe ve Zeynep'i çok seviyorum. Hele Ayşe ile büyük aşk yaşıyoruz. Evladım gibi. Ayşe'nin doğum gününde annesi Canan Hanım'ın olmaması saçmalık olurdu. Hamdi'ye 'Bu organizasyonda Canan olmalı, gerekirse ben gelmeyeyim" dedim. Bunun üzerine Hamdi Canan'ı davet etti, o da seve seve geldi. Canan Hanım doğum günü alanına gelince Hamdi bizi tanıştırdı. Çok doğal bir ortam oldu, hiç kasmadık. Canan Hanım'a, 'Ne güzelmişsiniz, bayıldım size' dedim. Hoş, güzel, şık bir kadın. Hamdi çok rahattı, doğaldı.

        Eşinizin sevdiğiniz insanın geçmişinde iyi şeyler olması sizi de onure eder. Eski eşin hoşluğu, güzelliği, orada bütün kalitesiyle varolması beni de temsil eder.Hamdi ile yaş farkım bile var. Ben ilkokula giderken onun üniversitede Canan'la ilişkisi başlamış. Bunu ben kendi kendime takıp düşünürsem hastalıklı bir düşünce olur. Benden çok evvel yaşanmış güzel duygular vermişler birbirlerine ama bu bitmiş. Devam eden bir şey elbette rahatsız eder. Canan Hanım 4 Nisan'da Ayşe için doğum günü organizasyonu yaptı, oraya da ben gittim. Sizin haberiniz olmadı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ