Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Halil Sezai Kıbrıs'ta otelden kovuldu
        1

        Halil Sezai ve beraberindeki dört erkek arkadaşı, iki oda tutup, Kuzey Kıbrıs’ta otel zinciri olan grubun Girne’deki oteline yerleşti.

        2

        Pazar günü 12.00 sularında aynı otelde konaklayan müşteriler, resepsiyonu arayıp odalardan birinden yükselen seslerden yana şikâyetini dile getirdi.

        3

        Otel görevlileri kata, ‘gürültünün kaynağı oda’ya çıktıklarında taraflar arasında sadece tartışma değil, kavga da olduğunu saptadı.

        4

        Otel yöneticileri de patron talimatını yerine getirmek için Sezai ve arkadaşlarından otelden ayrılmaları gerektiğini iletti. Parasını ödedikleri odada kalma haklarının olduğunu söyleyen şarkıcı ve arkadaşları bu talebi reddetti.

        5

        Taraflar arasındaki tartışma uzayınca o sırada orada bulunan şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl araya girdi. Sezai ve arkadaşları, Bingöl’ün aracılığıyla otelden ayrılmayı kabul etti.

        6

        Halil Sezai ve dört arkadaşı öğleden sonra otelden ayrılırken, Kuzey Kıbrıs’ın ünlü otel ve casino zincirlerinin sahibi, yöneticilerine söz konusu beş kişinin bundan böyle hiçbir oteline alınmaması talimatı verdi. (Ali Eyüboğlu-Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ