Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Harika Avcı: İntiharı düşünmedim değil ama silah kazara patladı

        Eray EROLLU / Mustafa ŞEKEROĞLU / HT GAZETE

        Kaldığı otel odasında vurulmuş halde bulunan Harika Avcı, tedavisinin ardından kendi isteğiyle taburcu edildi. Ünlü oyuncu, ayrı yaşadığı eşine kızdığı için sinir krizi geçirdiğini, bu sırada göğsüne vurduğu tabancanın kazara patladığını söyledi. Avcı, “İntiharı düşünmedim değil, ama yanlışlıkla patladı” dedi.

        Ünlü sanatçı Harika Avcı, önceki gün Bostancı’da kaldığı otel odasında tabanca ile vurularak yaralanmış halde bulundu. Biri göğsünden diğeri kol altından iki mermi isabet eden Avcı, hemen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan operasyonun ardından hastanenin ortopedi servisinde yer olmadığı için nefroloji ve organ nakli servisine konulan Avcı, dün sabah ise taburcu olmak istediğini bildirdi. Hastane görevlilerine ve diğer hasta yakınlarına “Kaldığım otel, eşyalarımı kapının önüne koymuş. Onları almam gerekiyor. Daha fazla burada kalamayacağım” dediği öne sürülen Avcı, hayati tehlikesi bulunmadığı için talebi doğrultusunda taburcu edildi. Otel yetkilileri ise, Avcı’nın söylediği öne sürülen iddiaları yalanlayarak, “Gelip eşyalarını aldı ve ayrıldı” dediler.

        ‘KAZARA KENDİMİ VURDUM’

        Harika Avcı’nın olay sabahı ayrı yaşadığı eşi İbrahim Öztürk’ü aradığı, mahkemelik oldukları daire nedeniyle tartıştıkları ve sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Avcı, polise sinir krizi geçirirken sol elindeki tabancayı göğsüne vurarak bağırdığını, bu sırada tabancanın patladığını söyledi. “İntiharı düşünmedim değil, ama yanlışlıkla patladı” dedi. Avcı’nın geçtimiz hafta ayağını incittiği bu nedenle tekerlekli sandelye kullandığı da öğrenildi. Polis, olayın intihar girişimi olma ihtimalinin ağırlık kazandığnı bildirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ