Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yılanların Öcü yeni sezon | 43. Bölüm

        Show Tv ekranının sevilen dizisi "Yılanların Öcü", sürprizlerle örülü duygu yüklü yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu.

        Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.

        Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.

        YENİ SEZON "YILANLARIN ÖCÜ 43.BÖLÜM" İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        SHOW TV’nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi “Yılanları Öcü”, yaz tatilinden dün akşam döndü. Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Nail Kırmızıgül ve Rüçhan Çalışkur’u bir araya getiren dizinin yeni bölümünde olaylar şöyle gelişiyor:

        Hatçe'nin gözünü intikam hırsı bürüdü!

        Fatma için, bir yanda bebeğinin hayatı diğer yanda sevdiği adamın hayatı söz konusudur. Bayram oğlunun hayatını düşünerek Fatma’dan kendini vurmasını ister. Bu tuzağı hazırlayan Kamuran’ın bilmediği ise, Bayram’ın büyük oyunuyla yüzleşeceğidir... Fatma ve Bayram, Salih’i kurtarmak için bir an önce harekete geçmek isterken, şimdi karşılarında intikam hırsıyla deliye dönen Hatçe, yaralı kalbiyle Haceli ve tüm kötülüğü ile onlara adım adım gelen Kamuran vardır... Sessiz bir fırtına hepsini savurmak üzere yaklaşmaktadır...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ