Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Brad Pitt soruşturması bitti
        1

        Amerikalı ünlü oyuncu Brad Pitt hakkında çocuklarına sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan soruşturma sona erdi.

        2

        Yetkililer, eşi Angelina Jolie ile boşanma sürecindeki ünlü oyuncunun çocuklarına karşı sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığına dair herhangi bir kanıt bulunamadığını belirtti.

        3

        Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri, Pitt'in eylül ayında bir uçuş sırasında 15 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığı iddialarıyla ilgili soruşturma başlatmıştı.

        4

        Hollywood'un en ünlü çiftlerinden biri kabul edilen Angelina Jolie ile Brad Pitt, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 15 Eylül'de boşanma kararı almıştı.

        5

        Yaklaşık 10 yıllık birlikteliklerinin ardından 2014'te evlenen çift, boşanma aşamasında 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olmak üzere 6 çocuklarının velayeti konusunda sorun yaşamıştı.

        6

        Pitt, mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde ortak velayet talebinde bulunmuştu. Jolie'nin avukatı, iki gün önce yaptığı açıklamada çiftin yaşları 8 ila 15 yaşlarındaki çocukların velayetinin annede kalması ve Pitt'in de aile terapilerine devam etmesi konusunda geçici anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

        7

        Oscar ödülü Jolie ve Pitt, 2005'te "Mr. & Mrs. Smith" filminin çekimi sırasında tanışmış ve birlikte yaşamaya başlamıştı. Vietnam, Kamboçya ve Etiyopya'dan üç çocuğu evlat edinen Jolie'nin Brad Pitt'den de üç çocuğu bulunuyor.

        8

        Çiftin ilk biyolojik çocukları Shiloh-Nouvel, 2006'da Namibya'da dünyaya gelmişti.

        9

        Çiftin ikiz bebekleri Vivienne Marcheline ile Knox Leon da 2008'de Fransa'da doğmuştu.