Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ayhan Taş: "Okulda benim lakabım çirkindi"

        Karabatak Yiyen Ünlüler Var

        Herkesin kendisini karabatak avcısı olarak bildiğini söyleyen Ayhan Taş “ Ben aslında balıkçıyım. Adana’da büyüdüm. Orada saatlerce Levrek avlardım ve satardık. Bir gün yine avdayken bir karabatağı avcılık içgüdüsüyle yakaladım. Ondan sonra lakabım karabatak avcısı olarak kaldı. Karabatak yakalama hikayesini arkadaşlarıma anlattığım çok şaşıracak bir şey öğrendim. İsim vermek istemiyorum ama Karabatak yiyen ünlü isimlerde var. Türlerin devamına zarar vermemek zorundayız. Bende o gün yediğim Karabatak’tan özür için yeni yapacağımız Talk Show’un simgesini Karabatak yapacağız” dedi.

        Yeni Dizi Geliyor

        Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in de yer aldığı İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinin devamı niteliğinde yeni bir dizinin olacağı müjdesini veren Ayjan Taş “ Bu iki dizinin yapısı korunacak. Yeni dizi için sürekli senaryo yazma çalışmalarımız devam edecek. Bu sezona yetişmez ama bir dahaki sezon yeni bir diziyle karşınızda olacağız” dedi.

        Hastalıktan Çok Kilo Verdim

        Bir ara ekranlarda da yayınlanan Mahşer-i Cümbüş zamanında da ağır bir hastalık yaşadığını belirten Ayhan Taş “ O zamanlar bir hastalığım vardı ve yemek yememem gerekiyordu. Hastalığımdan dolayı 13 kilo vermiştim ve 69 kiloya kadar düşmüştüm. Ancak daha sonra eski halime döndüm” diye konuştu.

        Okuldaki Lakabım Çirkindi

        Kendisine çirkin denilmesinden dolayı rahatsızlık duymadığını ifade eden Ayhan Taş “ Okulda benim lakabım çirkindi. Hocam bile beni eşine tanıtırken çirkin diye tanıtıyordu. Benim hiç bir zaman böyle bir takıntım olmadı. Giderim var diye düşünüyorum ve kendimi yakışıklı buluyorum. Ayrıca lisedeyken de benim dişlerim aynı bu haldeydi ve ağıza kürdan sokma yarışmaları yapardık. Galibi hep ben olurdum” dedi.

        Kızım Bana ve Annesine Benzedi

        Kızı Masal doğmadan önce muayene için gittikleri doktor arkadaşının kendisine 'Hiç istemediğimiz bir şey oluyor' dediğinde çok korktuğunu söyleyen Ayhan Taş “ Ancak doktor konuşmasının devamında kız babaya benziyor. Buda istemediğimiz bir şey dedi. Biz ondan sonra rahatladık . Karım çok güzel bir insan. Ben kızımın annesine benzemesini istiyordum ama ikimize benziyor. Hatta arkadaşlarım Masal doğmadan önce eşime Ayhan’a bakma çocuk ona benzemesin diyorlardı” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ