Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Esin Övet: Nusret, 'Narcos' dizisinde oynamamış

        Nusret'in Kolombiya’da ‘Narcos’ ekibiyle buluşmasının perde arkasını, önceki gün köşede kendi ağızlarından yazmıştım. Zaten Kolombiya’ya gittiğini ilk yazan da benim. Neyse Nusret’in ‘Narcos’ dizisinin baş kahramanlarından Pena ile Instagram’da yayınladığı fotoğraf sonrasında birçok yerde ‘Narcos dizisinde rol aldığı’ haberleri yazıldı. Özellikle Kelebek ekinin manşetinde, Nusret’in dizide kendisini oynadığı ve bir lokantada et servis ettiği yazıyordu.

        Ben de Nusret ve ortağı Mithat Erdem’i arayıp “Bana yaptığınız açıklama başka türlü. Acaba hangisi doğru?” diye sordum haliyle. Çünkü ortada gerçekten bir farklılık var. Bir tarafta imzasız bir haber, benim tarafta onların ağzından bir haber.

        REKLAM

        Bana söyledikleri cümleleri tekrarlayıp “Senin yazdığın doğru. ‘Narcos’ dizisinde rol almadı. Ancak yaz sonunda ekiple bir PR çalışması olacak. Senin yazdığın şekilde. Birçok kişi bize sormadan yazdı. Hiçbir yere hiçbir açıklama yapılmadı” dedi en son Mithat Erdem.

        Mesajlar telefonumda kayıtlı. Durum bu. Artık dizi yayınlanınca göreceğiz. Sorsan kabahat, sormadan masa başında uydursan kabahat. Göreceğiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ