Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlülerden Anneler Günü’ne özel mesajlar
        1

        ‘HAYATI KAVRADIM’

        Çiçeği burnunda anne Gülşen, oğlu Azur Benan’la kendisini daha güçlü hissettiğini belirtti: “Meğer Azur Benan’dan önceki Gülşen hiçbir şeymiş...

        2

        Oğlumu kucağıma aldıktan sonra hayatın ne olduğunu daha iyi kavradım. Şimdi kendimi öyle güçlü hissediyorum ki. Sevginin en salt halini oğlumla yaşadım.”

        3

        ‘ANNELİK EN GÜZEL AYRICALIK’

        Usta oyuncu Hülya Koçyiğit, Anneler Günü ve annelikle ilgili duygularını şu sözlerle anlattı: “En güzel ayrıcalık annelik. Olağanüstü bir duygu... Beni ben yapan, canından can çıkaran, yavrusunu canından öne koyan, her şeyimi borçlu olduğum annem...

        4

        Canım kızım Gülşah’ı kucağıma aldığım gün hayatımın en özel günüydü. Bu ulvi ve insanı yücelten duyguyu tatma şansı yakalayan ve bu uğurda özel uğraşlar veren bütün kadınların Anneler Günü’nü en özel hislerimle kutluyorum.”

        5

        ANNELER GÜNÜ KONSERİNDE ŞORAY SÜRPRİZİ

        Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun Anneler Günü konserinin sürpriz misafiri oldu. Konser devam ettiği sırada karşılarında Türkan Şoray’ı gören Maltepeli kadınlar, büyük mutluluk yaşadı.

        6

        Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyona katılanların sevgi gösterisi karşısında gözyaşlarını tutamayan Şoray, “Şu an hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum” dedi. Anneler Günü’nü kutlayan Şoray, “Annelik bambaşka bir duygu. Nerede bir çocuk yüreğine dokunuyorsanız işte o an annesiniz. Bu vesileyle annelerimizin ellerinde öpüyorum” şeklinde konuştu.

        7

        ‘ANNELİKLE HAYATIM ANLAM KAZANDI’

        2014’Te Ali Demir’i dünyaya getirerek annelik duygusunu yaşayan Pelin Karahan, mart ayında kucağına aldığı Can Eyüb’le mutluluğuna mutluluk kattığını söyledi: “Oğullarımızla mutluluğumuz öyle arttı ki. Anne olunca hayatımın anlam kazandığını hissettim. Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın, çocukları korusun.”

        8

        ‘HER YIL İLK KEZ GİBİ HEYECANLANIYORUM’

        Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu ile yıllardır Anneler Günü’nü kutlamasına rağmen her yıl aynı heyecanı ilk kez yaşıyormuşçasına yaşadığını dile getirdi: “Bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Allah, herkesin çocuğuna sağlıklı, mutlu uzun bir ömür versin.”

        9

        ‘İNANÇLARIM DERİNLEŞTİ’

        MERYEM UZERLİ: Çocuk sahibi olduktan sonra daha programlı ve yavaş yaşar oldum. İnançlarım derinleşti. Kendimi geri planda tutuyorum. Benim için en değerli şey kızım Lara. Sayesinde iş hayatında daha disiplinli oldum. Bizim için onu kendi çocuğu gibi sevip kabul edecek bir insan önemli.

        10

        ‘GÖZÜM KULAĞIM MAYA’DA’

        NEFİSE KARATAY: Anne olduktan sonra artık bir gözüm ve bir kulağım devamlı Maya’da... Toplumumuzda ebeveynliğin tüm sorumluluğu kadınların omuzlarında. ‘Kadının yegâne görevi anneliktir’ söylemleri kadınları vasıfsızlaştırıyor.

        11

        ‘RODİN’İMİN VARLIĞINA MİNNETTARIM’

        BELÇİM BİLGİN: Anne olduktan sonra kalbinizde hiç bitmeyecek bir vicdan hesaplaşması başlıyor. Rodin’ime yaşattığı her saniye için bin şükür ediyorum, varlığına minnettarım. Anne olduktan sonra kendimi artık daha özgür hissediyorum.

        12

        ‘ANNELİK ŞANSI BANA VERİLMİŞ’

        ÖZLEM KAYMAZ: Bir yıl yoğun bakımda kalan, kırk ameliyat geçirmiş ve bugün on beş yaşında olan bir çocuğun annesi olma şansı bana verilmiş!

        13

        ‘ARTIK SADECE İKİMİZ VARIZ’

        YONCA LODİ: Benim için anne olmak değil ama, ‘bekâr anne’ olmak hayatımda bir dönüm noktası oldu. ‘Artık sadece ikimiz varız’ duygusundan beslenerek yaşamak bir milattı benim için. Oğlumdan öncesini hatırlamıyorum!”

        14

        ‘GÜNÜMÜZ ANNELERİ BİLİNÇLİ’

        EMEL MÜFTÜOĞLU: Anne olmadan önce dünyanın en cesur, en maceracı insanlarından biriymişim. Şimdi ise o insandan eser kalmadı. Şimdi baktığımızda günümüz anneleri daha organize ve bilinçli.

        15

        ‘ÇOCUKLARIMLA BÜYÜDÜM’

        ARZU SABANCI: Çok genç yaşta anne oldum. Geriye dönüp bakınca çocuklarım olmadan yaşadığım dönemi hatırlamıyorum bile, onlarla büyüdüm. Okul dönüşünde evde olmaya her zaman özen gösterdim!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ