Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yürüyen kulis!

        Murat Boz, Yedigün turnesi için lüks donanımlı bir vip minibüs kiraladı. Tuvaletten, mutfağa, yataktan playstation konsoluna kadar her detay yer alıyor

        Yeni neslin gözde starı Murat Boz'un Yedigün Yaz Konserleri" turnesinde kullandığı dev ekibin yanı sıra, şehir şehir gezerken bindiği özel yapım otobüs de görenleri şaşırtıyor. Ünlü sanatçının konforlu bir şekilde seyahat etmesi için her türlü konforun sağlandığı özel minibüste yatak odası, banyo ve play station odası gibi lüks ayrıntılar bulunuyor. Boz, bu özel yapım aracı ekibi ile seyahat etmeyi tercih ediyor. Ünlü yıldıza araç seyahatlerinde Eliz Sakuçoğlu, makyöz ve saç tasarımcısı koruması ve özel şöförü ve PR ve marka danışmanı Selim Akar ve spor hocası ziya yazıcı eşlik ediyor.

        KONSER DİYETİ

        Geçtiğimiz yaz çekilen kilolu fotoğraflarının ardından yaptığı sık spor ve diyetle fit bir görünüme kavuşan Murat Boz, formunu turnede de bozmamak için spor hocası ve diyetisyeninin yanından ayırmadan beslenme ve spor programını aksatmıyor. İşte Boz'un turne menüsü:

        -Spor öncesinde 1 adet muz

        -Yaklaşık 100 gr yağsız haşlama pilav

        -200 gr kırmızı et ve bol miktarda su ve yeşil elma

        Aracın bazı özellikleri:

        -106 ekran Led tv

        -Araç içi Wi-Fi internet bağlantısı

        -Playstation 3 oyun konsolu ve 2 adet kumanda kolları

        -Dobby Surround sinema ve müzik sistemi

        -Uydu anteni

        -Özel şifreli para kasası

        -Seyahat esnasında aracın ön ve arkasını tv'den gören kameralar

        -2 adet Hostes ve sürücüyle konuşmayı sağlayan dec telefonlar

        -HDMI bağlantı

        -Buzdolabı

        -Micro dalga fırın

        -Lavabo

        -WC klozet

        -100 litre temiz su tankı

        ÜNLÜLERİN LÜKS MİNİBÜSLERİ

        Geçtiğimiz günlerde Yavuz Bingöl Ford marka lüks minibüs satın alırken görüntülendi. Bu da akıllara cip yerine ultra lüks VIP minibüsleri tercih eden ünlüleri getirdi. İşte birbirinden gösterişli servet değerindeki o lüks minibüslerin sahipleri olan ünlüler:

        Uzun yılar minibüs kullanan sanatçıların başında gelen sanatçı Sezen Aksu hemen hemen her yerde evi gibi taşıyabileceği Chevrolet marka minibüsü kullanıyor. Ajda Pekkan'in Mercedes marka internet bağlantısı, sinema multimedya sistemi ve masaj yapma gibi özelliklere sahip minibüsün de yok yok. Oldukça konforlu olan minibüsünü ofis gibi kullanan sanatçı Kıvaç Tatlıtuğ motosiklet tutkusu nedeniyle minibüsünü daha çok Kadir İnanir gibi uzun yolculuklarda kullanıyor. Sezen Aksu'yla aynı marka minibüs kullanan Kenan İmirzalioğlu çekimlerinden sonra dinlenmek için kullandığı minibüsünde uyuyor, müzik dinliyor ve film izliyor.Tolga Çevik'in minibüsü diğer ünlülerinkine göre bayağa gösterişli. Swarovski taşlı ve altın kaplamalı minibüs adeta göz kamaştırıyor. İçi ve dışı bembeyaz gelin gibi olan, dizaynını da kendi yapıp makyaj aynası, masaj aleti gibi özellikler koyduran sanatçı Seda Sayan'ın minibüsündeki herşey ise sanatçının kontrolu altında.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ