Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos günün magazin olayları
        1

        Gazetecileri görünce 15 dakika süslendi

        Harun Tan'dan olaylı şekilde ayrıldıktan sonra şarkıcı Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı, geçtiğimiz akşam Arnavutköy Balıkçısı'nda objektiflere takıldı. Kendisini bekleyen gazetecilerden habersiz aracına binmek üzere kapıya geldiğinde bir anda durdu. Dışarıda gazetecilerin olduğunu öğrenen Şallı 15 dakika içeride kıyafetini düzeltip ve makyaj yaptıktan sonra aracıyla uzaklaştı.

        2

        Hayranlarını kırmadı

        Ünlü oyuncu Kerem Bursin önceki gün City's alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan genç oyuncu "Hiç kimseyi kırmak istemem o yüzden hepsiyle ayrı ayrı fotoğraf çektiriyorum, sohbet ediyorum" dedi.

        3

        'İşimdeyim gücümdeyim'

        Fatih Harbiye dizisinin yakışıklı oyuncusu Kadir Doğulu, önceki gün Etiler'deydi. Dizinin iyi gittiğini söyleyen oyuncu rol arkadaşı Neslihan Atagül ile çıkan aşk haberlerine "Sürekli böyle haberler çıkıyor. Her oynadığım dizide rol arkadaşlarımla alakalı, ama öyle bir şey yok. Oyunculuk eğitimleri almaya devam ediyorum. Spor yapıyorum. Anlayacağınız işimde gücümdeyim" dedi.

        4

        Bir döndü pir döndü!

        2013'ün son gününde 18 aylık eşi Ahu Yağtu'dan boşanan Cem Yılmaz gecelere hızlı bir giriş yaptı. Sabah'ın haberine göre önceki akşam Etiler'de bir mekanda boy gösteren Yılmaz, kadın hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ünlü komedyen esprileriyle herkese keyifli anlar yaşattı.

        5

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ
        Mesut Komiser aşk sarhoşu

        Arka sokaklar dizisinin Mesut komiseri Şevket Çoruh, uzun zamandır ilişki yaşadığı Pamela Spence'den ayrılığın ardından ilk kez yeni sevgilisiyle samimi olarak objektiflere takıldı. Arkadaş grubuyla Asmalımescit'de eğlenen Çoruh esmer sevgilisiyle oldukça samimi ve sarmaş dolaş görüntülendi. Mekân çıkışı oyuncu Demet Evgar2la ayaküstü sohbet eden çift daha sonra taksiye binerek uzaklaştılar.

        6

        Melek gibi hayırsever
        Oyuncu ve televizyon programı sunucusu Melek Baykal önceki gün İstanbul Atatürk Havalimanı’nda iç hatlardan çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncu ‘Van’dan geliyorum. Oradaki depremzedelere yardım yaptık. İnsan yaptığı yardımın yerine ulaşıp ulaşmadığını merak ediyor, gözüm arkada kalmasın diye gittim. Depremzedelere battaniye ve ısınacak malzeme yardımında bulunduk’ dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ