Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Özlem Yıldız: "O dava sonuçlanmadı"

        Dr. Oğuz uçar yönetimindeki ‘Bütünsel güzellik ve tek seansta selülit tedavisi’ konulu konferansa Özlem Yıldız da katıldı.

        Konferans öncesi konuşan Özlem Yıldız, güzellik sırrını ‘kendine önem vermek’ olarak açıklarken Dr. Oğuz Uçar, yaşlanmaya karşı her dönem bütünsel bakımın önemine vurgu yaptı.

        ÖZLEM YILDIZ’A BÜTÜNSEL YÜZ BAKIM TEDAVİSİ UYGULADI

        Dr. Oğuz Uçar’ın yeni bir tedavi yöntemi ile ağrısız ve sızısız tek seansta en zor selülitlerin tamamen yok edildiğini söylemesinin ardından Özlem Yıldız bu terapiden yararlanmak istediğini söyledi. Terapi sonrası Yıldız, Serengil davası ile ilgili konuştu.

        ÖZLEM YILDIZ: “SERENGİL DAVASI SONUÇLANMADI”

        Özlem Yıldız, Seren Serengil’i özlük haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle dava etmiş, söz konusu davanın geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından takipsizlik kararı ile sonuçlandığı basında yer almıştı.

        Özlem yıldız bu konuda şunları söyledi;

        “Avukatlarıma ve bana ulaşan bir karar yok, böyle bir karar alındıysa eğer bu karara itiraz edeceğiz. Söz konusu şahsa iki ayrı dava açılmıştır.

        Biri savcılığa suç duyurunda bulunma, diğeri maddi tazminat davası idi. Söz konusu davada, davalı tarafın adresine ulaşılamadığı için zaman kaybı yaşandı, o davanın yargı süreci devam ediyor. Sonuçlanmış bir şey yok.’’

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ