Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Sertab Erener, Emre Kula ile evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu
        1

        Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Emre Kula ile evlenen Sertab Erener, Hürriyet'ten Gül Mutlu'ya samimi açıklamalar yaptı.

        2

        Demir Demirkan’la biten 18 yıllık ilişkisinin ardından sessiliğini koruyan Erener evlilik teklifini şöyle anlattı; Yakın zamanda “Kadın Beyni”, “Erkek Beyni” adında iki kitabı sürükleyici bir romanmış gibi merakla okudum. Kitap, hormonlarımızın bizi nasıl yönettiğini anlatıyor. Aşık olmak oksitosin, vasopressin, serotonin, östrojen, testosteron gibi bir yığın hormonun bir araya geldiği bir kimyadan ibaretmiş meğer.

        3

        İşte bu kimya beni oradan oraya savurmuşken üstüne bir de “evlenelim mi” sorusu beyin hücrelerimi tek tek yakmaya yetti. Ne kadar rasyonel olmaya çalışsan da hayatta bundan etkilenmeyecek bir kadın olduğunu sanmıyorum."

        4

        "Aşk yeniden doğmak" diyen ünlü sanatçı Emre Kula ile ilişkilerinin nasıl başladığını ise "Onlarca ortak arkadaşın olmasına rağmen yıllarca birbirine teğet geçiyorsun ve bir gün doğru yer ve doğru zamanda hayat seni tesadüfen bir araya getiriyor.

        5

        Tesadüfleri biz yaratmıyor muyuz? Sanırım bizim 6 ay önce İstanbul’da, o gece tanışmamız da hiç tesadüf değildi " diyerek özetledi.

        6

        Kendisini şanslı ve mutlu hissttiğini belirten Erener, yaşadığı zor günlerde çevresinden çok destek gördüğünü ifade etti.