Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hande Yener ve Yıldız Çağrı Atiksoy galibiyeti Karşıyaka sokaklarında kutladılar!

        Serkan ÖZTÜRK / HABERTURK MAGAZİN

        Karşıyaka-Göztepe derbisini izlemek üzere İzmir’e giden şarkıcı Hande Yener ve oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Karşıyaka galibiyetini coşkuyla kutladı.

        İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka’nın Futbol Şube Başkanlığı’nı yapan Erdal Acar, hafta sonu Göztepe ile oynanan derbi maçında popçu Hande Yener’i ve ‘Evli ve Öfkeli’ dizisinin yıldızı Yıldız Çağrı Atiksoy’u misafir etti. Özel uçakla Karşıyaka- Göztepe maçını izlemeye giden Hande Yener’e, sevgilisi Ozan Öğüt de eşlik etti. Türk futbolunun en önemli derbileri arasında yer alan maçta, kazanan taraf Karşıyaka oldu.

        Engin Baytar’ın attığı golle sahadan galibiyetle ayrılan Karşıyaka’yı, Erdal Acar, Hande Yener ve Yıldız Çağrı Atiksoy soyunma odasına inerek tebrik etti. Maç sonrası galibiyeti Karşıyaka sokaklarında ellerine takım bayraklarını alarak kutlayan Acar ve misafirleri, ardından gittikleri bir mekânda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

        Erdal Acar’ın davetlisi olarak Karşıyaka-Göztepe derbisini izlemek için İzmir’e giden Hande Yener ve Yıldız Çağrı Atiksoy, tribünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ