Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Güneşin Kızları 30. son bölüm fragmanı

        Kanal D ekranlarında her pazartesi yayınlanan Güneşin Kızları bu hafta 30. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Güneşin Kızları'nda bu hafta Ali, Selin’e Zaferin onun babası olmadığını söylüyor. Güneşin Kızları 30. bölüm fragmanını izlemek ve bölüm hakkında bilgi almak için işte detaylar...

        GÜNEŞİN KIZLARI 30. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 30. randevusuna çıkacak olan Güneşin Kızları'nda; Ali, Selin’e Zaferin onun babası olmadığını söyler. Zafer, Haluk ile olan görüşmesine Güneş’i de çağırmıştı. Görüşme yerine Güneş’in geldiğini gören Haluk, Zafer’i Güneş’in arabasına doğru iterek Güneş’in ona çarpmasını sağlamıştı. Zafer hastaneye kaldırılıyor. Güneş, Haluk’tan gelecek haberi sabırsızlıkla beklerken Haluk ona Zafer’in öldüğünü söyler.

        Geçtiğimiz haftaki bölümde Zafer’in Ali'ye söyledikleri herkesi şaşırtmıştı. İkizler benim kızım değil diyen Zafer, sadece Peri’nin kendi kızı olduğunu söylemişti. Haluk, Zafer’e Güneşi eve getirip ellerini gözlerini bağlaması için para öder. Parayı alan Zafer, Haluk’un dediklerini yapar ve Haluk, Güneş’e tecavüz eder. Sonrasında bu yaptığından pişmanlık duyan Haluk, bir yolunu bulur ve Güneş ile evlenir.

        GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCU KADROSU

        Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe), Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert) ve Sarper Arda (Can)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ