Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kış Güneşi 12.bölüm -izle | Efe ve Mete ayrımı son buluyor!

        SHOW TV ekranlarında 12. haftasına girecek olan Kış Güneşi dizisi, izleyicilerinbeğenisini almaya devam ediyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Aslı Enver'in oynadığı Kış Güneşi dizisinin 12.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

        Efe artık Mete rolü oynamaktan çok yorulmuştur ve buna bir son vermekte kararlıdır. Nisan ile bir araya gelen Efe, artık bazı sorunların üstesinden beraberce gelmeleri gerektiğini Nisan'a anlatma gereğini duymuştur. Fakat her şeyden önce Nisan'ın gönlünü tekrar kazanmak zorundadır.

        Morali ciddi anlamda bozuk olan Nisan'ın yanına giden Efe, Nisan'dan "Sen buradasın ama benimle değilsin, sen beni istemiyorsun ki, ben sizi gördüm" sözlerini duyar. Efe'nin ağzından "Biliyorum" sözünü duyan Nisan'ın yüzünde bir anda gülücükler açmaya başlamıştır. Ve bunun üzerine "Sen bilerek mi yaptın, ben seni başkasıyla görünce senden vazgeçeceğimi mi sandın" sözlerini sarf eder ve Efe'ye tekrar döner.

        Şimdi sıra, asıl sorun olan evdeki büyük muammayıçözmeye gelmiştir. El ele tutuşarak Leyla ile konuşmak için harekete geçen ikili, tam o esnada Leyla ve Fatma ile karşılaşır. Ve olaylar ortaya çıkmaya başlar.

        KIŞ GÜNEŞİ 12.BÖLÜM FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ