Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Zahide Yetiş'le 113. bölüm canlı izle - SHOW TV

        Zahide Yetiş’in ev sahipliğinde hafta içi her gün canlı olarak ekrana gelen “Zahide Yetiş’le”nin ilk bölümüne, psikolog Derya Öztürk konuk olup “Çocuklukta yaşanan travmalar bizi nasıl etkiliyor?”, “Bilinçaltımız hayatımızı nasıl yönetiyor?” sorularının yanıtlarını verecek. İkinci bölümde ise akupunktur uzmanı Dr. Murat Topoğlu ile sağlıklı beslenme ve zayıflamaya dair konuşulacak.

        Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

        ZAHİDE YETİŞ'LE CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN | SHOW TV

        DERYA ÖZTÜRK KİMDİR?

        1967 İskenderun doğumlu Derya Öztürk ilk ve ortaokulu İskenderun, liseyi Mersin de bitirmiştir. 1985-1990 yılları arasında Hacettepe Üniversitesinde Sosyoloji bölümünü bitirmiş ve Psikoloji sertifika eğitimini tamamlamıştır.

        Uzun yıllar uluslararası bir ilaç firmasında çalıştıktan sonra kendi bireysel eğitim, danışmanlık merkezini kurarak kişisel gelişim ve pek çok konuda danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır.

        Uluslararası INLPTA’nın Türkiye’deki sayılı “NLP MASTER TRAINER” eğitmenlerinden olan Derya Öztürk, NLP ve EFT tekniklerini kullanarak öğrencilere, işadamlarında ve her alanda performansını arttırmak isteyen tüm danışanlarına bireysel koçluk ve danışmanlık yapmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ