Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Cansu Dere ve Ahu Yağtu benziyor mu?

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        https://twitter.com/MAGAZINHT

        Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu'yla evleneceği haberleri Yılmaz ve Yağtu'nun hayranları kadar Cansu Dere'nin hayranları da harekete geçirdi.

        Sebebi ise, Cem Yılmaz'ın uzun süre Cansu Dere ile ilişki yaşaması. Cansu Dere ile kıskançlık yüzünden ayrılan Cem Yılmaz 2011'in Mart ayında Ahu Yağtu ile birlikte olmaya başladı. İkilinin evleneceği haberleri üzerine, Dere'nin hayranları, "Ahu Yağtu, Cansu Dere'ye benziyor", "Cansu Dere daha güzel" gibi yorumlar yapmaya başladı.

        İki güzelin kaderleri aslında birbirine benziyor. Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978'de doğdu. İş hayatına 15 yıl önce modellikle başladı, zaman içinde meslek hanesine oyunculuktan moda editörlüğüne kadar birçok iş daha ekledi. Yağtu, "Aşk ve Ceza", "Kavak Yelleri", "Kampüsistan", "Savcının Karısı", "Komiser Nevzat" gibi dizilerde oyunculuk yaptı.

        Cansu Dere ise, 1980 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.

        2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi. 2000 yılından itibaren Cansu Dere profesyonel mankenliğe başladı ve Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. Cansu Dere , 2002-2003 yıllarında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. 2006 yılı itibariyle "Sıla" isimli dizide rol alarak başarılı bir performans çizdi. Dere ayrıca "Alacakaranlık", "Metropalas", "Ezel" ve "Güz Yangını" gibi dizilerde oynadı.

        Sizce de Cansu Dere ve Ahu Yağtu birbirine benziyor mu?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ