Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gülben Ergen boşandı

        Gülben Ergen ile Anadolu Ateşi Grubu’nun kurucusu Mustafa Erdoğan, 5 Eylül 2004 günü Kemer Country’de düzenlenen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Çiftin bu birliktelikten önce Atlas daha sonra Ares ve Güney adını verdikleri ikiz oğulları dünyaya geldi. Mutlu bir aile tablosu çizen çift hakkında birçok kez boşanacakları yönünde dedikodular çıksa da, ikili her fırsatta bu iddiaları reddetti.

        İLK ADIM GÜLBEN ERGEN’DEN

        Çiftin evlilikleri, son olarak Mustafa Erdoğan’ın kurucusu olduğu Anadolu Ateşi’nin üyelerinden bir genç kızla birliktelik yaşadığı, hatta bu birliktelikten bir çocuk dünyaya geldiği iddiasıyla sarsıldı. İki taraf da iddiaları yalanladı. Hatta Mustafa Erdoğan hakkında basında yer alan bu iddiaların yer aldığı haberlerle ilgili tekzip yayınlatarak, internetten kaldırılması için mahkemeye başvurdu. Sürekli boşanacakları yönündeki haberleri yalanlayan Gülben Ergen ise geçtiğimiz yıl 13 Mayıs tarihinde ilk adımı attı.

        ÖNCE 500 BİN LİRA İSTEDİ

        Gülben Ergen, avukatı Kezban Hatemi aracılığıyla, kapanan Sarıyer Aile Mahkemesi’ne evliliğini sonlandırmak için sunduğu dilekçesinde eşiyle aralarında ‘fikri uyuşmazlık’ yaşandığını, ‘sorumsuz’ davranmakla suçladığı eşinin ‘kusurlu’ olduğunu iddia etti. Kişilik haklarına yapılan saldırı nedeniyle ortak hayatın çekilmez bir hale geldiğini belirten Ergen, kendisi için 500 bin TL manevi tazminat, oğullarının her biri için de aylık 7’şer bin TL nafaka talebinde bulundu.

        SONRA NAFAKA TALEP ETMEDİ

        İstanbul 14. Aile Mahkemesi’nde dün yapılan 4’üncü duruşmaya, davacı Gülben Ergen avukatı Kezban Hatemi ile davalı eşi Mustafa Erdoğan ise avukatı Ali Gayıranal’la birlikte katıldı. Daha önceki 3 duruşmada da süre talebinde bulunan çift, bu celse öncesinde aralarında anlaştı. Duruşmaya birlikte giren çiftin üzgün olduğu gözlendi. ‘Gizli’ olarak yapılan ve yaklaşık 20 dakika süren duruşma sonucunda çiftin 8 yıllık evlilikleri anlaşma ile son buldu. Gülben Ergen’in daha önce talep ettiği nafaka ile tazminattan vazgeçtiği ortaya çıkan duruşmada, çiftin aralarında düzenlediği protokol doğrultusunda Atlas, Ares ve Güney’in velayeti anneye verildi. Çift karşılıklı olarak birbirlerinden nafaka ve tazminat istemedi. Duruşma sonrasında merdivenlere kadar birlikte yürüyen çift, tokalaşıp yanaklarından birbirlerini öptükten sonra avukatları ile birlikte adliyeyi ayrı ayrı terk etti.

        Canan İSPİR - Özge EĞRİKAR/ AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ