Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Uğur öpücüğü coşturdu

        Günay Restaurant'ta önceki gece sahneye çıkan Sibel Can, yaklaşık 3 saat süreyle hem kulaklara hem gözlere hitap etti. Sanatçının Miami'de ekonomi eğitimi gören 21 yaşındaki büyük oğlu Engin Can, sahneye çıkmadan önce annesini kuliste ziyaret ederek şans diledi.

        Oğlundan uğur öpücüğü alan sanatçı, "Bu akşam daha bir farklı ve heyecanlı olacak. Oğlumun sürprizi karşısında enerjim daha da yükseldi" diye konuştu. Sibel Can'ı Günay sahnesinde dinlemeye gelen yaklaşık 450 konuk arasında Can Sipahioğlu, Nazım Kalkavan, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol, Nuran Çıtak, Numan Ceyhan, Özlem Dereli, Tanju Çolak gibi cemiyetin seçkin isimleri de vardı.

        Sanatçının, Günay programı için İzmir'den getirttiği ünlü keman hocası Mustafa Taşpınarlı ile Sibel Can'ın sahnede birlikte gerçekleştirdikleri şov görülmeye değerdi. Sanatçı önce keman ustası Taşpınarlı'ya, "Çok saygılı bir kemanınız var, göstersenize konuklarımıza" dedi. Bunun üzerine Taşpınarlı, elindeki keman yayını, kemanın üzerinde gezdirerek, "Sibel Hanım" diye ses çıkardı. Salondaki izleyiciler bu beceriyi uzun uzun alkışladılar.

        Ardından Sibel Can, "Kemanı kuş gibi öttürüyor" dediği Taşpınarlı'ya, "Hocam kuşlar nerede?" diye sordu. Bunun üzerine keman virtüözü Mustafa Taşpınarlı, kemandan, birbirleriyle cilveleşen biri erkek, diğeri dişi, iki farklı bülbülün seslerini çıkardı. Sibel Can ardından da sordu: "Hocam ne istiyorlar, aşk mı?" ve ekledi, "Herkes sevdiğine kavuşsun, bülbüller de..." Bülbül şovu kahkahalarla izleyen konuklar hem Taşpınarlı'yı hem Sibel Can'ı uzun süre alkışladılar.

        HEM MÜSLÜM BABA'YI HEM AHMET KAYA'YI ANDI

        Modacısı Nur Yerlitaş'ın özel olarak hazırladığı, siyah, kırmızı ve gri renkli üç ayrı kıyafet giyen sanatçı yaklaşık 3 saat süreyle sahnede kaldı.

        İzleyicilerin yoğun isteği üzerine ‘Hançer' şarkısını iki kez okuyan Sibel Can, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Müslüm Gürses'i, "Müslüm Baba'mızı sevgiyle, hasretle anıyoruz. Hiçbir zaman nutulmayacak" diyen sanatçı ‘Tanrı İstemezse' şarkısını söyledi. Sibel Can, ‘Kum Gibi' şarkısını anons ederken de Ahmet Kaya'yı övgüyle andı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ