Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Best Model başvuruları için son 10 gün

        HT MAGAZİN

        Duayen organizatör Erkan Özerman tarafından düzenlenen ve mankenlikten oyunculuğa pek çok alandaki yıldızların çıkış noktası olan Best Model Türkiye’nin 28’incisi için heyecan dorukta. Yarışmanın başvuru süresinin 31 Mayıs’ta sona ereceği ve uzatılmayacağı açıklandı.

        Bu yıl, Türkiye’nin en iyi modelini belirleyecek jürinin tamamı kadınlardan oluşuyor. Güngör Bayrak ve Deniz Adanalı tarafından yönetilecek olan jüride modacı Fevziye Çamer, Türkiye ve Asya Güzellik Kraliçesi eski manken Merih Ergürbüz, Best Model Türkiye 2014 Cansu Melis Karakuş, Best Model Dila Pekdemir ve Best Model Türkiye 2013 Ayşenur Özkan yer alıyor. Finalistler, 15 Haziran’da bir kulüpte yapılacak olan muhteşem bir galayla ilan edilecek.

        ‘BEST OF THE BEST’ REKABETİ

        Bu arada HT Magazin’in bugüne kadar bu yarışmayı kazanan birbirinden ünlü isimler arasında düzenlediği ‘Best of the Best’ anketine ilgi çığ gibi büyüyor. Haberturk.com’da devam eden ankette, bugüne kadar 50 binin üzerinde oy kullanıldı. Erkeklerde Kenan İmırzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, kadınlardaysa Deniz Akkaya ve Selma Ergeç arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ