Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Işıl Reçber'in paylaştığı fotoğraf olay oldu!

        Işıl Reçber, eşi Rüştü'nün 30 bin liralık Rolex saatinin yanına taktığı pırlanta taşlı bileklikler için 'Babanıza ufacık da olsa bir hediye verin' yazınca sosyal medyada alay konusu oldu!

        Eski kaleci Rüştü Reçber'in moda tutkunu eşi Işıl Reçber, Instagram paylaşımıyla yine olay yarattı. Marka tutkunu olan Reçber, yaklaşan Babalar Günü için paylaşımda bulundu.

        203 bin kişinin takip ettiği Instagram profilinden sürekli reklam yapan Işıl Reçber'in yeni paylaşımındaki tezatlık ise alay konusu oldu. Rüştü Reçber'in bileğinin fotoğrafını paylaşıp aldığı pırlanta taşlarla süslü bilekliklerin reklamını yapan Işıl Hanım, şöyle yazdı:

        BU NE TEZATLIK!

        Reçber, "Bizim Babalar Günü hediyelerimiz verildi. Sakın siz de babanızı unutmayın ve şimdiden her ne olursa olsun ufacık bir şey olsa da alın, verin." yorumunu düştü.

        Işıl Hanım'ın 'mütevazı hediyeler' tavsiye ettiği paylaşımındaki karede Rüştü Reçber'in kolunda 30 bin liralık Rolex saat olması takipçilerini güldürdü. Işıl Reçber'e "Hem Rolex'le görgüsüzlük yapıyor, hem de mütevazılıktan bahsediyor" yorumları yağdı. (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ