Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın, Berkay'ı evden kovdu

        Faik ERDEMLİ / HABERTÜRK MAGAZİN

        Demet Akalın-Okan Kurt çifti geçtiğimiz günlerde evlerinde barbekü partisi verdi. Partiye Merve Boluğur-Murat Dalkılıç, şarkıcı Berkay ve sevgilisi Özlem Katipoğlu, Binnaz Avcı, Esra Balamir, Erdem Kınay ile Hasan Yenilmez katıldı.

        ‘EVİMİ DERHAL TERK ET’

        İlerleyen saatlerde Berkay ile Binnaz Avcı tartıştı. Berkay, “Yanındaki kadınlarla ünlü oldun” diyen Avcı’ya küfredince ev sahibi Kurt’un hışmına uğradı. Yaşananlar üzerine Demet Akalın, “Evimi hemen terk et” diyerek Berkay’ı evden kovdu.

        BERKAY KİMDİR?

        Müzik camiasının popüler ismi Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvin'in Arhavi ilçesindendir. Annesiyle beraber 1996 yılından 2009'da İstanbula gelene kadar İzmir'de yaşamıştır. 2009 yılından bu yana da İstanbul'da yaşamaktadır.

        Henüz albüm çıkartmamışken Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde mekanlarda sahneye çıkmıştır.

        İlk albümü "Ele İnat" 2010 yılında çıkmış, en iyi sanatçı ödülüne layık görülmüştür. İkinci albümü "Aşk Sadece" ise 2012 yılında piyasaya çıkmıştır.

        2013 yılında ortalığı sarsan Futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile adının anılması iddialarına karşılık Berkay, bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştır.

        BİNNAZ AVCI KİMDİR?

        Binnaz Avcı, 1971 yılında doğdu. Oyuncu Suzan Avcı'yla senarist Erdoğan Tünaş'ın kızıdır. İtalyan Lisesi mezunu olan Binnaz Avcı, 2012 İffet, 2012 Umutsuz Ev Kadınları, 1997 Sırtımdan Vuruldum - Nurcan, 1996 Gurbetçiler, 1991 İbret, 1990 Sümbülteber - Sümbül, 1990 Ayrı Dünyalar - Bahar, 1989 Polis Dosyası - Songül projelerinde rol almıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ