Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin ‘Meryem-Tarkan buluşması büyük gürültü koparacaktır’

        HT MAGAZİN

        Meryem Uzerli, “En büyük hayalim Tarkan’la tanışmak ve onun klibinde oynamak” dedi. Bu ülkede birçok kişi dünya starlarının adını söylerken Meryem’in, “Tarkan’la tanışmak istiyorum” demesi sizi şaşırttı mı?

        ESİN ÖVET: Gayet güzel olmuş. Söylentilere göre zaten bir projede bir araya geleceklermiş. Ne güzel işte, Meryem hayalini gerçekleştirmiş olacak.

        BÜLENT İPEK: Doğal star Meryem’e bir bravo da benden. Ancak bunu çok da abartmamak gerek. Biz doğal ünlüye hasret olduğumuzdan bunu da doğallığı aşan biçimde alkışlıyoruz. Sonuçta Türkiye’ye ve Türklere yönelik bir mesaj. Yabancı bir dergiye söylemiş değil.

        OBEN BUDAK: Şaşırtmadı, çünkü Meryem Uzerli bu ülkedeki içi dışı bir nadir insanlardan biri. Egosuz doğmuş bu kadın ve her seferinde bu durumu ispat ediyor. Ünlüler Tarkan’la tanışmıyor olsa bile şişkin egolarından bu isteklerini dile getiremezler, hatta tanıyorlarmış gibi davranırlar. Bir yandan da senaryo bulamayışı bile haber olan bir kadından bahsediyoruz. Tarkan’la buluşması büyük gürültü koparacaktır. Firma ile ortak hareket edilen bir tanıtım haberi de olabilir sanki.

        REŞAT BALCIOĞLU: Meryem Uzerli’nin Tarkan hayranı çıkmasına ve tanışmak istemesine hiç şaşırmamak gerek. Üç yıl öncesine kadar Meryem Uzerli’nin adını bilen var mıydı? Peki 20 yıl önce Tarkan var mıydı? Vardı. Yani Tarkan bir dünya starı ve Türkiye’nin de bir numaralı popstarı. Demem odur ki Meryem’in Tarkan ile tanışmak istemesi kadar doğal bir şey yok.

        KADİR KAYMAKÇI: Keşke Meryem’in ‘en büyük hayali’ başka bir şey olsaymış! Ne bileyim Oscar almak falan gibi bir şey... Herhalde “Oscar falan çok uzak, kim uğraşacak şimdi. Bari daha olabilir bir şey hayal edeyim” diye düşünmüştür... Şaka bir yana Meryem’i bunca zamandır bu büyük hayaline uluştıramayanlar utansın ne diyeyim...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ