Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Spor eğitimcisi Doris Hofer kimdir?

        1975 yılında İsviçre'de dünyaya gelen Doris Hofer, kendi ülkesinde 5 yıl gazetecilik yapmıştır. 2004 yılında bir aşk hikayesiyle Türkiye'ye gelen Hofer, iki evlilik yaşamıştır. İkinci evliliğinden Zoe (8,5 yaşında) ve Noah (5,5 yaşında) isminde iki çocuğa sahiptir.

        Normalde kendi ülkesinde sürekli olarak doğa yürüyüşlerine katılan Hofer, küçük yaşlardan itibaren ailesinin de teşviğiyle birlikte spora ağırlı vermiş ve nihayet 20 yaşına geldiğinde ağırlık kaldırmaya başlamıştır. Sporu kendisine alışkanlık haline getiren Doris Hofer, haftada 3 gün spor salonuna giderek antrenman yapmaya başlamıştır. Doğum yapmasına rağmen antrenmanlarına ara vermeyen Hofer, 1 buçuk saat civarı antrenman ile programına devam etmiştir.

        Kick box gibi sporlarla da uğraşan Hofer, reklamcılıkla uğraştığı yıllarda, çalışırken vücudunun bu denli sıkılığa ulaşmasıyla birlikte kendisine gelen "Bu vücudu nasıl yaptın?" soruları üzerine blog açmaya karar vermiştir. Kendisine sorulan soruların cevaplarını blog sitesi üzerinden veren Hofer, o dönemden itibaren tüm yoğunluğu spor eğitmenliği için harcamıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ