Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda Vural Gökçaylı'dan anlamlı defile

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Vural Gökçaylı’nın Fransız Sarayı’nda düzenlenen defilesinde Çağla Şikel, Sema Şimşek, Yüksel Ak, Merve Büyüksaraç ve Deniz Pulaş gibi ünlü modeller podyuma çıktı. Defileden elde edilen gelir Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlandı.

        MODACI Vural Gökçaylı, Miami’de gerçekleştirdiği defilenin ardından, tasarımlarını bu kez Kanserle Savaş Vakfı yararına, Fransız Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir defile ile İstanbullu modaseverlerle buluşturdu. Gökçaylı’nın ilkbahar/ yaz 2015 koleksiyonuna ait 60 parçanın sergilendiği defilede ünlü mankenler Çağla Şikel, Sema Şimşek, Yüksel Ak, Merve Büyüksaraç, Deniz Pulaş, Ebru Ürün, Ceylan Saner, Zeliha Çal ve Tuğba Karaca yer aldı. Defileden elde edilen tüm gelir Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlandı.

        ‘HEYECANDAN TİTRİYORDUM’

        Podyum öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ünlü model Çağla Şikel, 17 yaşında ilk podyum deneyimini modacı Vural Gökçaylı ile yaşadığına değindi. “Çıkacağım zaman heyecandan titriyordum” dedi. Şikel, “Bu yaz güzel projeler beni bekliyor. Film ya da dizi olabilir bunu imzalar atılınca konuşuruz” diyerek oyunculuğa döneceğinin sinyallerini verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ