Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Özel Röportajlar Merve Özbey: İnsanlar beni daha fazla alkışlasın

        Merve Özbey, yeni teklisi ‘Boynun Borcu’yla gündemde. Genç şarkıcı, aranjörlüğünü Erdem Kınay’ın üstlendiği yeni şarkısının bu yaza damgasını vuracağını iddia ediyor...

        ‘Boynun Borcu’ hakkında neler söylersiniz?

        Şarkının sözleri Deniz Erten’e, müziği ve aranjesi Erdem Kınay’a ait. 1.5 yıldır bu single üzerinde kafa yoruyorduk. Duygu yoğunluğu yüksek bir şarkı oldu. Heybemizde daha çok şarkı var.

        ‘BENİM YARIŞIM KENDİMLE’

        Şarkınız, dijital ortamda 2 haftada 2.5 milyonu aşkın kişi tarafından dinlendi. Son dönemde sanatçılar arasında yaşanan tık satın alma rekabetini de düşünürsek siz bu rekabetin neresindesiniz?

        REKLAM

        Tık satın alan sanatçılara saygım var ama başkası benim şarkımın milyon kere dinlendiğini görsün diye bir tasam yok. Benim yarışım, başkalarıyla değil kendimle. Şimdi tık satın alanların son halini 5 sene sonra göreceğiz! ‘Boynun Borcu’nun tüm organikliğiyle bu yaz beach’lerde ve kulüplerde sıkça duyulacağını düşünüyorum.

        Şarkılarınızın pek çoğu elektronik altyapının üzerine kurgulanmış pop türünde eserler. Başka türde şarkılar da seslendirecek misiniz?

        Çocukluğumdan beri kendimi arabesk müziğe daha yatkın hissediyorum. Yakın gelecekte hem arabesk hem de Türk sanat müziği albümü yapacağım. Arı Maya gibi çalışıyorum. Müziği hakkını vererek yaptığımı düşünüyorum.

        Müziğe dair en büyük hayaliniz nedir?

        En büyük hayalim Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser vermek. İnsanlar beni daha fazla alkışlasın istiyorum.

        ‘Evlilik teklifini kabul etmedim’

        2 yıldır Murat Binici’yle aşk yaşıyorsunuz. Daha evlilik teklifi almadınız mı?

        Murat’la duygularımız, düşüncelerimiz, vicdanlarımız ve merhametlerimiz çok örtüştü. Evlilik teklifinde bulundu ama ben kabul etmedim. İkimizin de işleri yoğun olduğu için evlenmeyi şimdilik askıya aldık. Kaderimizde varsa evleniriz zaten.

        REKLAM

        ‘Tektaşa gerek yok bisküvi yeter!’

        Romantik biri misinizdir?

        Oldukça romantik bir kadınım. En çok küçük sürprizlerden hoşlanırım. Bakkaldan alınan bisküvi veya fırından alınan ekler tatlısı serotonin hormonumu harekete geçirmek için yeter de artar bile! İlla tektaşa gerek yok! Ama maalesef günümüz aşklarında saflık ve masumiyet kalmadı. Artık her şeye çok kolay ulaşılabiliyor.

        ‘Muftak benim için antidepresan’

        Mutfakta iddialı mısınız?

        Saatlerce mutfakta durabilirim. Orası benim rehabilitasyon merkezim, antidepresanım. Arkadaşlarım aniden aradıklarında 2 saatte 20 kişiye paşalara layık bir sofra hazırlayabilirim. Erzurum’un yöresel yemekleri, tatar böreği, mantı ve zeytinyağlılar konusunda iddialıyım. Yakınlarım ve hayranlarım artık beni öpmeyebilirler ama sarımsak ve soğan hayatımın vazgeçilmezleri!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ