Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Bengü: "En yakın durakta indim"

        HT MAGAZİN / Ömür SABUNCUOĞLU

        BENGÜ ile yaptığımız röportajın perde arkasını size anlatmak istiyorum. Biz röportajımızı yaptığımız gün Ahmet Çakır ile olan mutlu beraberliğini büyük bir heyecanla ve detaylarıyla ilk kez anlatmıştı. Röportajdan iki gün sonra, öğle saatlerinde telefonum çaldı, arayan Bengü’ydü ve ilişkisinin bittiğini söylüyordu. Bizim sohbet bir anda tepetaklak olmuştu, tekrar buluştuk. Bu kez ayrılığı hakkında ilk kez konuştu. Umarım aradığı gerçek aşkı en kısa zamanda bulur ve o güzel gözleri yine aşkla parlamaya devam eder.

        Bengü, hayat nasıl gidiyor?

        Gelen baharla beraber, hayatımın en verimli dönemlerinden birini yaşıyorum. Son klibim ‘Feveran’ın başarısı beni çok mutlu ediyor. Albümün 3. videosu ve 3. şarkısı olmasına rağmen yeni çıkmış bir şarkı gibi rüzgârı oldu. Konserlerim çok yoğun, şu an mayıs ayında 14 konserim gözüküyor.

        Son günlerde Instagram’da konser paylaşım rekabeti var. Sen buna pek dahil değil gibisin.

        Bana yakışmıyor gibime geliyor. Zaten gittiğim yerler ve konser sayısı belli. Bununla ilgili bir yaram varmış gibi, 3 dakikada bir, bağıra çağıra göstermek açıkçası benim çok hoşuma gitmiyor. Ben o işleri aştım artık. 2 sene önce, ben de “Yaşasın 20 konserim var” falan diyordum ama artık daha olgun bir dönemdeyim ve bazı şeyleri hazmettiğimi düşünüyorum. Kendimi alkışlatmak için zorlamak yerine, bırakıyorum insanlar beni alkışlasın.

        Yaşın daha küçük ama bu sözlerinle sanki daha olgun gibisin.

        (Gülüyor) Herkesin bir çizgisi var. Diğer arkadaşlarım da yıllardır bu işi yapıyor ve isimlerini ispat ettilerse, demek ki çok başarılılar. Bunu tartışmaya zaten gerek yok ama herkesin karakteri, yapısı, duruşu, hayata bakış açısı ve cümleleri farklı. Herkes benim ayrıştığımı söylüyor, bu da benim hoşuma gidiyor. Kendime bilinçli, stratejik bir yol çizmiyorum, neysem oyum.

        Büyümeyen küçük bir kız çocuğu gibisin. Mesela şu an kendini kaç yaşında hissediyorsun?

        30’u yeni geçtim ama her sene bir yaş geride ve daha cıvıl cıvıl hissediyorum. 25’lerde gibiyim. Kendime baktığım içinde daha iyi göründüğümü düşünüyorum. 5 sene öncenin fotoğraflarını ve stylingini incelediğimde, son halim en iyi halim diyorum.

        Kendime bakıyorum derken, tıbbi müdahaleler de var mı?

        Çocukluğumdan beri cildimi nemlendirme deliyisiyim. Hiçbir zaman en pahalı havyarlı kremi satın almadım. Babam, sağlıkçı olduğu için, eczane ürünü kullandım. Yapay ve teknolojik hiçbir şeye henüz başvurmadım. Güneş lekem olursa lazer yaptırıyorum. Bol bol C vitamini kullanıyorum. Masum bir yüz ifadem var ve bu benim imzam gibi. Bunu sertleştirip, yapay göstermek için çok erken ama 50 yaşımda ne olur bilemem tabii.

        50’li yaşlara geldiğinde nerede olmayı planlıyorsun?

        Sertab Erener şu an 50 yaşında diye biliyorum ama cillop gibi git gide daha da güzelleşiyor ve harika şarkılar yapıyor. Bizim mesleğimiz, insanı o kadar yoran bir iş değil. İşimi aşkla yapıyorum ve bu aşk hiçbir zaman bitmeyecek.

        "İZİN İSTEDİM ODA SAYGI DUYDU"

        Ahmet Çakır ile bir birlikteliğin vardı. Fakat geçtiğimiz hafta sona erdi. Sonra bir tiwit attın. Orada ne demek istedin?

        ‘En azından olmayacağını anlayınca kırmadan, kırılmadan izin istiyorsun ve bitiyor’ yazdım. Yol yakınken geri dönmek istedim. Bizimki başlangıç değil, tanışma evresiydi. Görüntü vermekten kaçınmadığım için, çıktığımız yemeklerde basın mensubu arkadaşlarımız bizi görüntüledi. Güzel gideceğini düşündüğümüz bir şeye başladık fakat bazen insan inmesi gereken durağı fark edince inmek istiyor. Ben de yol yakınken en yakın durakta inmek istedim. Tanışma aşamasından sonra ‘Biziz’ aşamasına ne yazık ki geçemedik. Çok saygı duyduğum bir insan, onu da kırmadan izin istedim.

        İzin kolay çıktı mı?

        Uzun yıllar süren bir birliktelik olmadığı için, karşılıklı konuştuk ve ben izin istedim. O da saygı duydu.

        Sanki kırılmış gibisin.

        Asla! Ahmet’in hiçbir hatası yok, benim de bir hatam olduğunu düşünmüyorum. Hislerimi dinledim ve bir şeylerin eksik olduğunu gördüm. Bundan sonra yaşayacağım ilişkinin uzun soluklu olmasını istiyorum. Karnımda kelebekler pır pır etsin.

        Bu birliktelikte pır pır etmedi yani.

        Öyle de demeyeyim, çünkü bu söylediklerimi belki o da okuyacak. Kalbini kırmak istemem. Çünkü birlikte geçirdiğimiz, o güzel sohbetlere ve diyaloğa ayıp etmek istemem. Dört dörtlük bir insandı ama ben yine yalnızlığıma yaslandım.

        İhanet mi var?

        Asla yok! Ahmet pırlanta gibi bir insan.

        Kıskançlık?

        Hayır, ona çok saygı duyuyorum. İnşallah çok mutlu olur.

        "KENDİMİ GÜVENDE HİSSETMELİYİM"

        Ailesinin seni istemediği iddia edildi.

        Yok öyle bir şey. İnsanlar bizi birbirimize çok yakıştırdı, bu bizi de çok heyecanlandırdı. Ben de bizi birbirimize çok yakıştırmıştım, ailelerde öyle ama olmadı.

        Peki aşkta senin için en önemli nokta ne?

        Kendimi güvende hissetmeliyim. Kadınların en büyük ihtiyacı bence güven. Seni göklere çıkartan adamlarla tanışırsın ama arkandan öyle işler çevirirki, aşk falan kalmaz.

        Bir ilişkide neye tahammül edemezsin?

        İşime müdahale edilmesine tahammül edemem . Çünkü bugünlere gelmek, bütün ömrümü aldı. Hayatımı mesleğime adadım.

        Bu albüm için bir klip daha çekmeyi düşünüyor musun?

        ‘Kapıda Yalnızlık ’ Şeref Meselesi dizisinde yayınlandı ve resmen uçtu. Çok iyi bir slow. Sonbaharda ona klip çekeceğim. Bir de Emre Aydın’la olan düetimiz ‘Kadar’ı kliplendireceğim. Sonra da yeni albüm.

        "KENAN BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"

        Yaz için bir single düşünüyor musun?

        Yok, bu albümün kliplendirilmesi devam edecek zaten.

        Instagram’dan “Sürprizim var” diyorsun ama ipucu da vermiyorsun.

        İlk kez sana açıklayayım. Çok heyecanlıyım. Biz kadınların en büyük aşkı ayakkabı biliyorsun. Kendi adıma bir ayakkabı markası kurmak üzereyim. Önce 25 çift ayakkabının bir alışveriş sitesinde satışı başlayacak. Şehirli, kendine güvenen kadınların stili. Kalıbı, derisi, süeti kısacası her şeyiyle kendim ilgileniyorum. BNG markasını kendi adıma tescillettim. Yaza işkadını olarak giriyorum.

        Tamamı senin tasarımın mı?

        Evet, çizimler yapıyorum. Hayal gücüm bu konuda epey iyiymiş.

        Ticarete de adım attın yani...

        Başka bir sürprizim daha var. BNG Müziği albüm yapmak için her gün yüzlerce genç arıyor. Biz de bir elemeye gittik ve yeni bir isme single yapmaya karar verdik. Artık işin diğer tarafına da geçeceğim.

        Bengü nasıl bir patron olacak?

        Patron lafını sevmeyen bir patron olacak. (Gülüyor) Kenan da (Doğulu) benim patronumdu beni çıkardı ve benim en iyi dostumdu. Her zaman ondan çok çekinirdim, korkardım ama çok şey öğretti bana. Ben de çıkaracağım genç arkadaşın önce ablası olup örnek olacağım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ