Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Ece Seçkin: Minyon kadın daha seksidir

        Neziha KARTAL / HABERTURK MAGAZİN

        Pop müziğin son dönemdeki yıldızlarından Ece Seçkin boyuyla ilgili yapılan yorumlara ‘Kısa olduğum için sahnede daha güzel görünüyorum. Kısa boylu, minyon kadın daha seksidir. Bu dezavantaj değil avantajdır’ cevabını verdi.

        POP müziğine hareket ve enerji veren yeni yıldızlardan Ece Seçkin kariyer, aşk, evlilik ve hakkında çıkan dedikodularla ilgili merak edilenleri HT Magazin’e anlattı. Kariyerinin başında evliliğin kadınları aşağı çekeceğini belirten genç popçu ‘Sektörden biriyle işim olmaz’ diyerek böye bir ilişkinin yürümeyeceğini söyledi.

        ‘SANATÇIYA YATIRIM YAPILMIYOR’

        Müzik kariyeriniz ‘Bu Ne Ya’ şarkısıyla başladı ancak asıl çıkışınızı ‘Hoşuna mı Gidiyor’la gösterdiniz. Bu süreçte ne değişti?

        ‘Bu Ne Ya’ var, ondan sonra başarısızlık olarak gördüğüm ‘Mahşer’ ve ‘Şok Oldum’ var. Bu iş sonuçta tecrübe işi. ‘Bu Ne Ya’yı başarısızlık olarak görmüyorum. İlk şarkıdan sonra sokakta tanınmaya başlamıştım. Tabii ki zamanla daha iyi şarkılar seçmeye başladım. Artık boşa atacak bir şansın da kalmıyor. Hep daha iyisini yapmaya çalışıyorsun. Benim önceki işlerim başarısız değil ‘Hoşuna mı Gidiyor’un etkisi çok büyük oldu. Bu diğer şarkıların başarısını düşürmüyor.

        Babanızın şarkıcı olmanızı istemediğini, Ozan Doğulu’nun araya girmesiyle kabul ettiğini söylemişsiniz. Sonrasında ailenizden maddi-manevi destek aldınız mı?

        Ailemin tabii ki bana çok büyük maddi desteği oldu. Bu işe girmeyi düşünenler için açıkça söylüyorum, maddi destek çok önemli. Eskidenmiş o prodüktör bir yıldız yaratır, kıyafetlerini alır, klibini çekip her anlamda destekler.. ‘Seni star yapacağım’ devri eskide kaldı. Hiçbir yapımcı hiçbir sanatçıya yatırım yapmıyor.

        ‘ŞARKI SÖYLEMEK İŞİN YÜZDE 30’U’

        Stüdyoya gittiniz Ozan Doğulu’yla tanıştınız ve her şey başladı. Sizce Doğulu Ailesi’nin sizinle bu kadar ilgilenmesinin sebebi neydi?

        İlk projem resmen ‘Made in Doğulu’ olmuştu. Bu iş iyi şarkı söylemenin dışından birçok şeyi gerektiriyor. Şarkı söylemek bu işin yüzde 30’u diyebilirim. Gerisi zekâ, ışık ve enerjiyle alakalı. Bende de bunu gördüklerine inanıyorum.

        Boyunuzun 1.52 olmasıyla ilgili birçok yorum okudum. Boyunuzun kısa olması sizin için bir dezavantaj mı?

        Hayatım boyunca boyumun dezavantajını görmedim. Kısa olduğum için sahnede daha güzel görünüyorum. Kısa boylu ve minyon kadın daha seksidir. Bu dezavantaj değil avantajdır. Sadece ben mütevazı olmamdan dolayı bu avantajın üzerine düşmüyorum. Sahnede enerji önemlidir. Bütün dünya starları kısa boyludur. Zaten manken değil şarkıcıyım. Sadece güzellikten ilerlemeye çalışan başarısız olur.

        ‘BİZİM NESİL ÇOK BAŞARILI’

        Son dönemde pop müziğin tecrübeli isimlerinden ziyade yeni isimlerin şarkıları dikkat çekiyor. Sizce bunun sebebi nedir?

        Bunun kuşakla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu dönemin starları bizleriz, zaman geçecek ve bizim yerimize yeniler gelecek. Gençler de yeni gelenleri dinleyecek. Bence bu doğanın kanunu. Burada yapılabilecek tek şey kendini sürekli geliştirebilmek, yenilenebilmek.

        Son birkaç yıldır sıkça gündeme gelen hit şarkı çıkmıyor tartışmalarına yeni isimler ‘Dur der’ mi?

        Hit şarkı çıkmadığını kabul etmiyorum. Bizim nesil gerçekten çok iyi işler başarıyor. Bundan sonra çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bu aralar radyolarda dinleyip merak ettiğim şarkılar hep yeni isimlerin. Başarılı işlerin bu algıyı kırdığını düşünüyorum.

        "EVLİLİK KADINI AŞAĞI ÇEKER"

        Evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?

        Bu konuda çok doluyum. Beraber büyüdüğüm arkadaşlarım evleniyor. (Cevabın tamamı HTDokun’da)

        Evlilik kariyerinizi etkiler mi?

        Evlilikle müzik kariyerinin beraber yürümesi imkânsız. Kariyerin başındaki bir kadını evlilik aşağı çeker. Sektöre girdiğinizde evlilik ağırlık yapar.

        "MERVE REKİBİM DEĞİL"

        Sosyal medyada paylaştığınız “Vurur yüze ifadesi, rekor benim bir tanesi” sözlerinde Merve Özbey’e bir gönderme var mıydı?

        Kesinlikle öyle bir şey yok. Sosyal medya üzerinden kimseye gönderme yapmam. Bu söz çok popüler olduğu için kullandım. O benim rakibim değil, herkesin tarzı farklı. O da iyi bir solist, iyi bir şarkıcı olabilir ama ben starım, bunu da her yerde söylüyorum. Dans ediyorum, gençlere hitap eden bir müzik yapıyorum.

        "SEKTÖRDEN BİRİYLE İŞİM OLMAZ"

        Yakın zamanda aldatılma haberleriyle gündeme geldiniz?

        Hatta sizi aldatan sevgilinizin Mehmet Dinçerler olduğu konuşuluyor. Bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim röportajda söylediğim şey ‘Her kadın aldatılır. Ben de aldatıldım’ oldu. Bu olayın üstünden 1.5 yıl geçti. Bu konuyla ilgili başka bir şey konuşmadım, konuşmam.

        Şu an bir ilişkiniz var mı?

        Evet, bir ilişkim var. Henüz çok yeni. Gayet güzel gidiyor, her şey yolunda.

        Sevgiliniz sektörden biri mi?

        Sektörden biriyle işim olmaz. Çünkü bir ipte iki cambaz oynamaz. İlişkide tarafların birbirini dengelemesi gerekir. O yüzden sektörden biri çok zor olur. Sevgilim sektörden değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ