Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Kanserle savaşa destek olan defile

        Ünlü modacı Dilek Hanif, ‘Haute Couture 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu Kuzey Kıbrıs’ta görücüye çıkardı. Defilede baş manken olarak Çağla Şıkel görev aldı. Hanif’in imzasını taşıyan bir giysinin açık artırmada 90 bin TL’ye alıcı bulduğu defileden elde edilen gelir, Kuzey Kıbrıs Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlandı.

        ÖCAL VE UNCUOĞLUSAHNEDEYDİ

        Defileye Kuzey Kıbrıs Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Kuzey Kıbrıs Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Başkanı Nevhiz Özer ile Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defileye ünlü perküsyon ustası Burhan Öcal ve DJ Murat Uncuoğlu da performanslarıyla renk kattı.

        REKLAM

        Hanzade Özbaş, “Sponsorluklarımızla hem toplumu kültür ve sanat olarak canlandırıyor hem de hayır kurumlarına destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Dilek Hanif ise hem bir sosyal sorumluluk projesinin içinde yer almanın hem de defilesinin gördüğü yoğun ilginin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

        HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ