Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Ünlü şarkıcılar en güzel aşk şarkılarını sevgililer için söylediler
        1

        KENAN’DAN BEREN’E ÖZEL ŞARKI

        Türkiye'nin birçok şehrinde ünlü isimlerin sahne aldığı konserlerde buluşan sevgililer, aşk şarkılarını birbirlerinin gözlerinin içine bakarak söyledi! Gecenin en dikkat çeken organizasyonu Zorlu PSM’deki Kenan Doğulu konseri oldu.

        2

        Eşi Beren Saat için özel şarkı söyleme geleneğini bu Sevgililer Günü’nde de sürdüren Doğulu, ‘Kirli Beyaz Kedi’ şarkısını eşine ithaf etti. Zorlu PSM, konser akşamı çeşitli evlilik tekliflerine de sahne oldu.

        3

        Bostancı Gösteri Merkezi’nde âşıklarla buluşan Mustafa Ceceli, yeni albümü ‘Zincirimi Kırdı Aşk’tan parçalar seslendirirken, ‘Ayşe’ şarkısını kendisini ön sıradan izleyen annesi Ayşe Ceceli’nin gözlerinin içine bakarak okudu.

        4

        Gayrettepe'de bir mekanda konser veren Ferman Toprak ise ‘Söyle Sevgili’ şarkısını sahneye çağırdığı eşi Hilal Toprak ile birlikte söyledi.

        5

        Kıbrıs’taki bir otelde sahnede buluşan Mehmet Ali Erbil ile Emel Sayın, ‘Aşkım Aşkım’ şarkısında düet yaptı.

        6

        Sevgililer Günü’nde ‘Kıymetlim’ düeti

        Mustafa Ceceli, ‘Zincirimi Kırdı Aşk’ adlı yeni albümünün lansman konserini, Sevgililer Günü’nde Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi. “Sevginin ve sevgililerin herhangi bir günü olmadığına inanıyorum” diyen ünlü popçu, ‘Kıymetlim’ adlı şarkıda İrem Derici’yle düet yaptı.

        7

        Derici, Ceceli’ye, “Beni 14 Şubat’ta kilitledi. Her 14 Şubat’ta beni buraya getiriyor, sevgimi yaşayamıyorum” diye takılarak dinleyicilerini kahkahaya boğdu.

        8

        Eşi, Serttaş’ı güle boğdu

        Eşi Selvi Serttaş, Etiler'de bir mekanda konser veren Bülent Serttaş’ı sahnede gül yağmuruna tuttu. Çok duygulanan ünlü şarkıcı eşine “Hayatımın anlamı, seni çok seviyorum” diye seslendi.

        9

        Sevenleriyle dans etti

        Soner Arıca, Maltepe'de bir mekanda dinleyicileriyle buluştu. Duygusal aşk şarkılarının yanı sıra eğlenceli parçalar da seslendiren ünlü popçu şarkı söylerken yanına gelen sevenleriyle bol bol dans etti.

        10

        Erol Evgin’e kalpli balonlar

        Erol Evgin, Kartal Belediyesi’nin düzenlediği Sevgililer Günü programında sahne aldı. Konserin sürprizi elinde kalpli balonlarla sahneye çıkan küçük bir kız çocuğu oldu. Usta sanatçı, “4. kuşak sevenlerim sağlam geliyor” dedi.

        11

        ‘Yalnızlığımı kutluyorum’

        Fatih Ürek, Ankara’da sahne aldı. Zaman zaman dinleyicileriyle sohbet eden ünlü şarkıcı, “14 Şubat sizin için Sevgililer Günü, benim için ise yalnızlık günü oldu. Bu sene ben de yalnızlığımı kutluyorum. Önümüzdeki seneye sevgili şart” dedi.

        12