Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Cem Yılmaz-Merve Çağıran aşkı belgelendi!
        1

        Ateş olmayan yerden duman çıkmaz! Cem Yılmaz’ın, konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği ‘Fi’nin setinde Merve Çağıran ile yakınlaştığı iddia edilmişti. HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre ikilinin ilişkisi önceki gün belgelendi. Basın mensuplarına yakalanmamak için sevgilisini Levent’teki evine davet eden Yılmaz’ın planı tutmadı.

        2

        Gizlice buluşan ve geceyi birlikte geçiren çiftten güzel oyuncu, ünlü komedyenin çağırdığı taksiyle evden ayrılırken objektiflere yakalandı. Yılmaz, olası bir görüntülenmenin önüne geçmek için Çağıran’ı çalışanlarına yolcu ettirdi. Taksiye binerken muhabirleri fark eden oyuncu büyük şok yaşadı. Çevreyi kontrol etmeden çıkan ve basın mensuplarını karşısında görünce ne yapacağını şaşıran Çağıran, taksinin arka koltuğuna uzanarak gizlenmeye çalıştı.

        3

        Öte yandan Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Çift, Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Muzaffer Yıldırım'ın Ataşehir'de açtığı mekanda da görüntülendi. Ortak arkadaşları Ozan Güven'in de eşlik ettiği ikili, gece boyu yan yana oturdu ve Cem Yılmaz'ın hayranları yanındaki küt saçlı kızın kim olduğunu merak etti. Ünlü komedyen, gecede kolları açık bir kıyafet giydiği için üşüyen sevgilisine kapüşonlu montunu vererek ne kadar centilmen olduğunu gözler önüne serdi...