Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Sevince Güzel son bölümünde neler yaşanacak? Hayat Sevince Güzel 11. bölüm fragmanı izle

        Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Algı Eke gibi genç yıldızları izlediğimiz Hayat Sevince Güzel 11. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Barış hala Zarife’yi aklından çıkaramamaktadır. Bu acıyla baş edemeyeceğini anlar ve finalde beklenmedik bir karar verir. Bakalım Barış’ın bu kararı Savaş’ı nasıl etkileyecek? İşte Hayat Sevince Güzel 11. bölüm fragmanı ve bölüm detayları...

        HAYAT SEVİNCE GÜZEL 11. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 11'inci randevusuna çıkacak olan Hayat Sevince Güzel'de olaylar şöyle gelişecek: Zarife’ye karşı lades oyununu kazanan Savaş, Zarife’nin yanağına küçük bir öpücük kondurur. Bu yakınlaşmaya şahit olan Salih oldukça öfkelenir. Savaş ve Zarife’yle sert bir konuşma yapar. İki aşık için işler artık daha da zorlaşır. Salih’in bu ilişki için artık tek bir şartı vardır, o da evlilik… Bu arada Osman ve İlknur da nikah masasına otururlar. Sevdiği adamın evlendiğini gören Emine, hayatının en büyük acısını yaşar. Bakalım Osman bu evlilikten kaçmanın bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa İlknur’la bir yastıkta kocayacak mı?

        Salih’in Savaş ve Zarife’nin evlenmesini istemesi, Zarife’yi huzursuz eder. Bu durum Savaş ve Zarife arasında tartışmalara yol açar. Çünkü ikili henüz evliliğe hazır değildir. Diğer yandan Barış hala Zarife’yi aklından çıkaramamaktadır. Bu acıyla baş edemeyeceğini anlar ve finalde beklenmedik bir karar verir. Bakalım Barış’ın bu kararı Savaş’ı nasıl etkileyecek?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ