Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seksenler 200. bölümünde neler yaşandı?

        Başrollerinde Rasim Öztekin ve Özlem Türkad gibi usta oyuncuların yer aldığı "Seksenler" dizisi 200. yeni bölümüyle dünakşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Rukiye ise soğuktan hasta olunca, başta Çağatay olmak üzere tüm çocukları Rukiye’nin etrafında pervane olur. İşte Seksenler 200. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        SEKSENLER 200. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Emlakçı Suat, mahalleliyi yazlık almaları için kooperatife yönlendirir. Kooperatif dünyasıyla yeni yeni tanışan mahalleliyi, yazlık alma sevinciyle kooperatif heyecanı sarar. Çınaraltı mahallesinin muhtarı Fehmi de kooperatife girer. Fehmi’nin arkasından Seyfi de kooperatife girip, Fehmi’lerin yazlığının hemen yanında bir ev alınca, bu durum Fehmi’nin hiç hoşuna gitmez.

        Öte yandan Seyfi türlü türlü bahanelerle sürekli Fehmi’lerin evine gelmektedir. Kendi evinde, Nurten’den utandığı için tuvalete giremeyen Seyfi, bunun için bile her sabah Fehmi ve Rukiye’nin evine gelince Fehmi sinirlenmeye başlar. Ev soğuk olursa Seyfi’nin gelmeyeceğini düşünen Fehmi, ekonomik açıdan da faydalı olacağını düşündüğünden sobayı kurmaz. Ancak mahalleli de soba kurmak için Fehmi’yi bekleyince herkes oldukça üşür. Rukiye ise soğuktan hasta olunca, başta Çağatay olmak üzere tüm çocukları Rukiye’nin etrafında pervane olur.

        SEKSENLER 199. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Çınaraltı Mahallesi’nin sembolü olan asırlık Çınar ağacı hastalanınca başta Gülden olmak üzere bütün mahalle sakinleri çok üzülür. Herkes ağacı iyileştirmek için büyük bir çaba içine girer. Ahmet ise, üzüntüden Gülden’in sütü kesilecek diye endişelenmektedir.

        Öte yandan komşusu Seyfi’den çok sıkılan ve ondan kurtulmaya çalışan Fehmi’nin aklına çok güzel bir plan gelir. Fehmi’ye bu konuda en büyük desteği Çağatay verirken, Fehmi’nin ölümcül bir hastalığa yakalanmış olduğu dedikodusu bütün mahalleye yayılınca ortalık karışır.

        Nazlı’ya umutsuz bir şekilde aşık olan Niyazi, çok kötü günler yaşamaya devam etmektedir. Nazlı’dan beklediği ilgiyi göremeyen Niyazi ne yapacaktır?

        OYUNCU KADRO

        Rasim Öztekin(FEHMİ), Özlem Türkad(RUKİYE), Şoray Uzun(AHMET), Yasemin Çonka(NAZLI), Ayşe Tolga(GÜLDEN), İlker Ayrık(ÇAĞATAY)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ