Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülümse Yeter 16. son bölümde neler yaşandı? Gülümse Yeter 16. yeni bölüm fragmanı izle

        SHOW TV'nin sevilen dizisi Gülümse Yeter, 16. bölümüyle dün akşam seyirciyle buluştu. Yeni bölümde Yasemin'i büyük bir hayal kırıklığı bekliyor. İşte Gülümse Yeter 16. bölüm özeti..

        GÜLÜMSE YETER 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Cem'in beklenmeyen hareketine karşı Sarp Yasemin ile olan ilişkilerini inkar edince, Yasemin düştüğü bu durumu toparlamak ister ve Cem'le birlikte olduklarını söyler. Her iki aile de rahat bir nefes alırken Yasemin Sarp'tan beklemediği bu cevapla büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

        Lütfü'nün kaçırılma oyunu cezasız kalmaz. Hasan Efendi'nin verdiği ceza Lütfü'nün tekrar zengin olma şansını yakalamasına sebep olur. Mahallede yapılan halı saha turnuvasının coşkusuyla tam bir birlik beraberlik ruhu yakalayan Civan'lar ve Özdemir'lerin bu hali çok uzun sürmez. Çıkardıkları olay sonrası Hasan Efendi herkesi şaşırtacak bir karar alır.

        Ailesine ait her şeyi geri veren Cem, Yasemin'in dünyasına alışmaya çalışırken, Yasemin de Sarp'ı Cem’le kıskandırmaya çalışır. Gül'ün Sarp ile birlikte olduğunu sanan Kemal ise artık daha mesafeli davranarak kendini Gül’den uzaklaştırmaya başlar..

        GÜLÜMSE YETER 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Özdemir'lerin evinin satışını iptal ettiren Cem, evi aldığı gibi Civan'ları evden çıkartmaktan çekinmez. Yasemin'i Sarp'tan uzak tutmayı başardığını düşünürken Bahar'ın olayı öğrenmesiyle Yasemin ve ailesini evden atması bir olur. Annesine engel olamayan Cem çareyi Tuğrul soyadına ait her şeyi geri vermekte bulur.

        Ayten ve Ahmet uğursuz buldukları yeni evden özledikleri eski evlerine sevinçle geri dönerken, evde kendilerini başka bir sürpriz beklemektedir. Lütfü şirkette Bahar'dan saklanırken Nermin ve Yasemin çoktan Civan'lara geri dönmek için yola koyulmuştur. Neriman'ın ziyaretlerinden bunalan Hasan Efendi her iki ailenin eve dönmesine içten içe sevinirken bir taraftan da onlara bir ders vermek niyetindedir.

        Evin satışından geri gelen mirasın parasına göz diken Lütfü ve Nermin parayı ele geçirebilmek için Civan'lara oyun oynarlar. Sarp'ı Cem ile kıskandırmaya çalışan Yasemin, Gül ve Sarp'ın yakınlaşmasını daha çok kıskanır. Gül'den Sarp'la birlikte olduklarını duyan Kemal'in ise tüm umutları tükenir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ