Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Paramparça 81. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Paramparça 81. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yenibölümde, ünlü oyuncu ve müzisyen İlhan Şeşen de ‘Ekrem’ karakteri ile diziye dahil oluyor. İşte Paramparça 81. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        PARAMPARÇA 81. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        CANSU’YA YALAN SÖYLÜYORLAR

        Komadan çıkan Cansu, bebeğini kaybettiğinden habersizdir. Cansu’ya gerçeği açıklamaya cesaret edemeyen Dilara’nın yalanlarıyla, işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Ayşe’nin mezarını ziyaret eden Rahmi Bey, burada Maide Hanım’a yakalanır. Daha fazla kaçamayacağını anlayan Rahmi Bey, polise teslim olur.

        ASUMAN VE MAİDE İTTİFAKI

        Burhan Bey’in ölümünün ardından Maide Hanım kendisine yeni bir işbirlikçi bulmakta gecikmez. Asuman, Maide Hanım’ın şeytani planlarını uygulayabilmesi için tam da aradığı kişidir. İkili arasında güçlü bir ittifak kurulur. Asuman’ın yoluna çıkan Ekrem Bey farkında olmadan Asuman’ın eline çok büyük bir koz vermiştir.

        ALAZ’I KİM KAÇIRDI?

        Harun’un çevirdiği kirli işleri Cihan’dan öğrenen Dilara, her şeyi göze alıp, Harun’dan boşanmaya karar verir. İkilinin, boşanma protokolünü konuşmak için buluştuğu saatlerde yalıya maskeli adamlar baskın yapmış ve Alaz’ı yanlarına alarak ortadan kaybolmuşlardır.

        PARAMPARÇA 80. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        CANSU ORTADA YOK

        Burhan Bey’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Cansu’nun da içinde bulunduğu otomobil uçurumdan düşer. Etrafta ne kazayı gören vardır ne de kazazedelere yardım edebilecek biri… Hamilelik okulunda Cansu’yu bekleyen Deniz ters giden bir şeyler olduğunun farkındadır. Deniz, Cihan’a Cansu’nun ortadan kaybolduğu haberini verir. Herkes Cansu’yu arar ancak Cansu’nun izi bulunamaz.

        BAŞINIZ SAĞ OLSUN…

        Saatler sonra Deniz’e gelen bir telefonla acı haber öğrenilir. Tüm aile, Cansu ve Burhan Bey’in getirildiği hastaneye koşar ancak durum hiç iç açıcı değildir. Doktorlar, yoğun bakımdan, cenazeden, kayıptan ve baş sağlığından bahsetmektedir…

        HACKER’IN HAZAL ŞOKU

        Maide Hanım bir itiraf CD’si hazırlayıp Dilara’ya gönderir. Dilara’nın evde olmamasını fırsat bilen Asuman, CD’yi alır ve doğruca Candan’a gider. İkilinin eline artık yeni bir koz geçmiştir. Selma, Cihan’dan aldığı talimatla, Harun’un paravan şirketlerinden Hazal’ın adının çıkarılması için gizemli hacker’ıyla görüşme yapar. Hacker, Hazal’ın adını duyunca şoka girer...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ